Tarih: 01.01.0001 00:00 2985

Bayramınız Renklensin

Her bayramın şekeri Kent’, bu bayram da birbirinden lezzetli ve renkli çeşitleriyle ağızları tatlandıracak. 50 yılı aşkın süredir bayramların en tatlı tamamlayıcısı olan Kent milyonlarca eve konuk oluyor ve geniş lezzet ailesi ile her

Bayramınız Renklensin

Bu bayram Kent ile daha da renkli

 

‘Her bayramın şekeri Kent’, bu bayram da birbirinden lezzetli ve renkli çeşitleriyle ağızları tatlandıracak. 50 yılı aşkın süredir bayramların en tatlı tamamlayıcısı olan Kent milyonlarca eve konuk oluyor ve geniş lezzet ailesi ile her damak tadına uygun seçenekler sunuyor.

 

Mondelēz International Türkiye bünyesinde yer alan, Türkiye’nin yarım asırlık şeker markası Kent, bu bayramda da yine birbirinden lezzetli ve farklı çeşitleriyle bayram ziyaretlerini taçlandırıyor.

 

Ürünleriyle 50 yılı aşkın süredir bayram geleneğinin yaşatılmasına katkıda bulunan Kent, Miss Bonbon; Elegan, Tofy, Fullmilk, Krem Milk, Çikolin ve Susamlı Ballı Sesame gibi çeşitleri ile bu bayram da herkesin evine konuk olacak, bayram coşkusunu benzersiz lezzetleri ile yaşatacak. Bu yıl Miss Bonbon portföyünü yepyeni tarçın aroması ile de zenginleştiren Kent, eşsiz tarçın kokusu ve lezzetiyle damaklarda unutulmaz bir tat bırakacak.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.