Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük Balıkçı Kenan’ı ziyaret etti. Sezonun açılmasının ardından denizlerde balığın bol çıktığını belirten usta balıkçı Kenan Balcı: “Hastalığın, zayıflamanın, sağlıklı yaşamın sırrı balıktan geçiyor. Reçeteye yazılmayan tek ilaç balıktır” dedi.
VELİTTİN KÜÇÜK BALIKÇI KENAN'I ZİYARET ETTİ
Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük bölgede esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Ünlü balıkçı Kenan Balcı’yı ziyaret eden Küçük balık konusunda da tavsiyelerde bulundu. Balığın hayatında büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Küçük: “Haftada en az iki-üç kez balık yiyorum. Özellik ve hamsiyi tavsiye ediyorum. Uzun ve sağlıklı yaşaman sırrı balıktan geçiyor. Vatandaşlarımıza önerim fırsat buldukça balık tüketsinler” dedi.
EN GÜÇLÜ BESİN KAYNAĞI BALIK
Küçük’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden İstanbul’un ünlü balıkçısı Balıkçı Kenan: “Başkanımız sezonun açılmasının ardından bizleri ziyaret etti. Balık yedi. Tavsiyelerde bulundu. Bizde her zaman altını çiziyoruz. Balık, anne sütünden sonra yıpranan dokuları onaran tek besin kaynağı balıktır. Büyük, küçük herkese tavsiyemiz haftada en az iki kere balık tüketsinler. İçinde katkı maddesi yok. Büyüklerin kan dolaşımını hızlandırıyor. Küçüklerin kemiklerini güçlendiriyor” ifadesini kullandı.
ZAYIFLAMAK İÇİN BALIK YİYİN
Balığın sindirim sisteminide güçlendirdiğini belirten Balıkçı Kenan Balcı: “Zayıflamak isteyenler balığı tercih etsinler. Balık sindirimi kolay. Vücuttaki yağları eritiyor. Kasları güçlendiriyor. Diyet listesine girebilecek en güzel gıdalardan birisi balıktır. Balık çeşidi de bol. Bir gün tava, bir gün ızgara, bir gün tavada yapabilirler” dedi.
FİYATLARDA DÜŞÜŞ SÜRECEK
Balık fiyatlarında düşüşün de süreceğini belirten Balıkçı Kenan Balcı: “Yaklaşık bir buçuk ay önce sezon açıldı. Fiyatlar sezon açıldığından beri düşmeye başladı. Hava sıcaklıkları balıkları da etkiledi. Ama artık sıcaklıklar düşmeye başladı. Buda balıkların daha çok çıkmasına neden olacak. Soğuk havada balıklar yüzeye çıkar. Fiyatların önümüzdeki günlerde daha da aşağı ineceğini bekliyoruz” diye konuştu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz ve Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne’de 10 ilden gelen 80 öğrenciyle bir araya geldi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Babalar Günü mesajında babaların karşılıksız sevgi ve fedakarlıkla ailelerin sarsılmaz direği olduğunu belirtti.
Balıkçılığıyla olduğu kadar kamuoyunda dobra açıklamalarıyla da bilinen Balıkçı Kenan Balcı, bu kez gündemi sarsacak belgelerle ortaya çıktı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Esenyurt Sultan Alparslan İlkokulu, sanat dolu uluslararası bir projeye imza attı.
Adalet Bakanı Yüksek Müşaviri ve Yargıda Birlik Derneği Genel Başkanı Dr. Birol Kırmaz, hafta sonunda dostlarıyla birlikte Hallimanı Beach Restaurant’ta keyifli bir akşam geçirdi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne’deki zincir marketlerde yapılan denetimlerde hijyen, temizlik ve ürün düzeni mercek altına alındı. Eksiklik tespit edilen işletmelere gerekli uyarılar yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Türk Silahlı Kuvvetleri, yerli ve millî savunma sanayi ürünleriyle gücünü artırmaya devam ediyor.
HABER M. MUSTAFA KARAYÜN – ADOM AJANS - AK Parti, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yeni dönemde görev alacak isimleri belirledi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 13 Haziran Cuma gününe ait hava durumu tahminini açıkladı. Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor.
HABER / ZEYNEP ÇAĞLAR / ADOM AJANS - Türk halk müziğinin güçlü isimlerinden Elif Buse Doğan, kendine özgü tarzıyla hem geleneksel hem de modern çizgiyi birleştirmeye devam ediyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Emniyet güçleri yasa dışı bahis ve sanal kumara karşı büyük bir operasyon düzenledi. Türkiye'nin dört bir yanını kapsayan bu operasyonda, 36 ilde eş zamanlı baskınlar yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Beylikdüzü’nün sevilen iş insanı, duayen siyasetçi ve Beylikdüzü Karadenizliler Derneği Başkanı Halil İbrahim Türkgenç, ilçedeki siyasi gelişmelere sessiz kalmadı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul’da yaşayan Orduluların sesi olan Altaş TV İstanbul Temsilcisi gazeteci Murat Doğan, Ordu’nun Kabataş ilçesine giderek Belediye Başkanı Bülent Güney’i makamında ziyaret etti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.