Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük Balıkçı Kenan’ı ziyaret etti. Sezonun açılmasının ardından denizlerde balığın bol çıktığını belirten usta balıkçı Kenan Balcı: “Hastalığın, zayıflamanın, sağlıklı yaşamın sırrı balıktan geçiyor. Reçeteye yazılmayan tek ilaç balıktır” dedi.
VELİTTİN KÜÇÜK BALIKÇI KENAN'I ZİYARET ETTİ
Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük bölgede esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Ünlü balıkçı Kenan Balcı’yı ziyaret eden Küçük balık konusunda da tavsiyelerde bulundu. Balığın hayatında büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Küçük: “Haftada en az iki-üç kez balık yiyorum. Özellik ve hamsiyi tavsiye ediyorum. Uzun ve sağlıklı yaşaman sırrı balıktan geçiyor. Vatandaşlarımıza önerim fırsat buldukça balık tüketsinler” dedi.
EN GÜÇLÜ BESİN KAYNAĞI BALIK
Küçük’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden İstanbul’un ünlü balıkçısı Balıkçı Kenan: “Başkanımız sezonun açılmasının ardından bizleri ziyaret etti. Balık yedi. Tavsiyelerde bulundu. Bizde her zaman altını çiziyoruz. Balık, anne sütünden sonra yıpranan dokuları onaran tek besin kaynağı balıktır. Büyük, küçük herkese tavsiyemiz haftada en az iki kere balık tüketsinler. İçinde katkı maddesi yok. Büyüklerin kan dolaşımını hızlandırıyor. Küçüklerin kemiklerini güçlendiriyor” ifadesini kullandı.
ZAYIFLAMAK İÇİN BALIK YİYİN
Balığın sindirim sisteminide güçlendirdiğini belirten Balıkçı Kenan Balcı: “Zayıflamak isteyenler balığı tercih etsinler. Balık sindirimi kolay. Vücuttaki yağları eritiyor. Kasları güçlendiriyor. Diyet listesine girebilecek en güzel gıdalardan birisi balıktır. Balık çeşidi de bol. Bir gün tava, bir gün ızgara, bir gün tavada yapabilirler” dedi.
FİYATLARDA DÜŞÜŞ SÜRECEK
Balık fiyatlarında düşüşün de süreceğini belirten Balıkçı Kenan Balcı: “Yaklaşık bir buçuk ay önce sezon açıldı. Fiyatlar sezon açıldığından beri düşmeye başladı. Hava sıcaklıkları balıkları da etkiledi. Ama artık sıcaklıklar düşmeye başladı. Buda balıkların daha çok çıkmasına neden olacak. Soğuk havada balıklar yüzeye çıkar. Fiyatların önümüzdeki günlerde daha da aşağı ineceğini bekliyoruz” diye konuştu.
Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsi fiyatları adeta dibe vurdu. Hamsinin kilogramı 60 liradan, 4 kilosu ise 200 liradan satılmaya başlandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt Belediyesi, son bir yılda gerçekleştirdiği yatırımlarla ilçeye adeta yeni bir kimlik kazandırdı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin çatısında renkli görüntüler oluştu. Genel Merkez binasının terasında yetiştirilen safranlar hasat edildi.
AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanının görevden alınmasının ardından ilçede yeni ilçe başkanının kim olacağı merak konusu haline geldi. Parti kulislerinde ise dikkat çeken bir isim öne çıkıyor.
Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği (BÜYGİAD) Başkanı İlhan Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Son günlerde balık tezgahlarında hareketlilik arttı. Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsinin kilosu 89 liraya, 4 kilosu ise 300 liraya kadar düştü.
Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in Türk milletinin en büyük ortak değeri ve bağımsızlığın sembolü olduğunu vurguladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükçekmece İlçe Başkanı Nesri Hacı, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Marmara Nakliyecileri Derneği Başkanı Halil Kanat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanlarından, belediye başkan adayı, siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyet’in milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en büyük eseri olduğunu belirtti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.