Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Trabzon’da devam eden projeleri yerinde inceledi.
TRABZON(İGFA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile birlikte Uzunkum Yaşam Alanı, Biyolojik Arıtma Tesisi ve kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulunan Bakan Kurum, Trabzon’a yönelik desteklerinin tam olduğunu vurguladı.
Bakan Kurum, Uzunkum Yaşam Alanı’nın yaklaşık 734 bin metrekarelik alana sahip olduğunu belirterek, “Trabzonlu hemşehrilerimizin heyecanla beklediği bu projeye ilişkin müjdelerimiz olacak. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Uzunkum Yaşam Alanı ve Biyolojik Arıtma Tesisi başta olmak üzere tüm projeleri en kısa sürede Trabzon’a kazandıracağız” dedi.
57 MİLYARLIK YATIRIM KAZANDIRDIK
Basın toplantısında konuşan Bakan Kurum, bugüne kadar altyapıdan üst yapıya, kentsel dönüşümden sosyal konuta kadar toplam 57 milyar liralık yatırımın Trabzon’a kazandırıldığını açıkladı. “Tarihin ve ecdadın emaneti olan Trabzon’a hizmet etmek bizim için büyük bir onur” ifadelerini kullandı
ÇÖMLEKÇİ ÖRNEK BİR PROJE OLDU
Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabının Türkiye’ye örnek olacak şekilde tamamlandığını belirten Bakan Kurum, ikinci etabın hızla başlayacağını söyledi. Ayrıca Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin de ilk etabına kısa sürede başlanacağı duyuruldu
BAKANIMIZA DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Uzunkum'un yanı sıra Çömlekçi ve Pazarkapı kentsel dönüşüm alanlarında da incelemelerde bulunan Bakan Kurum'a teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Kıymetli Bakanımız, Trabzon'umuz için büyük önem arz eden projelerimize tam destek sözüyle bizlere güç verdi. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Trabzon’a birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
İstanbul Çermikliler Dernek Başkanı Sabri Akay ve İstanbul’da yaşayan bir grup hayırsever tarafından Diyarbakı Çermik'teki 500 öğrenciye okul çantası ve kırtasiye yardımı yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - Eğitim-Bir-Sen Büyükçekmece İlçe Teşkilatı, Hayriye Duruk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen geniş katılımlı toplantıda bir araya geldi.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Antalya’da yürütülen rüşvet ve yolsuzluk soruşturması giderek derinleşiyor.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen rüşvet soruşturmasında sabah saatlerinde önemli bir gelişme yaşandı.
İstanbul krizine 'Özel' sert tepki! Gürsel Tekin'den dürüstlük çağrısı!
Ordu Büyükşehir’den üniversite öğrencilerine ulaşım desteği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 4 büyükelçiden güven mektubu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.