Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan’a Veda Yemeği
Bağcılar’da 5 yıldır görev yapan ve son kararnameyle Çorlu’ya atanan Kaymakam Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen veda yemeğinde ağırlandı. Bağcılar’da çalıştığı için kendini şanslı hissettiğini söyleyen Eldivan, “Bağcılar’da çalışmak herkese de nasip olmaz” dedi.
Bağcılar’da 5 yıldır kaymakamlık görevini yürüten Mustafa Eldivan, Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine atandı. Yeni görev yerine gidecek olan Eldivan için Bağcılar Belediyesi tarafından veda yemeği düzenlendi.
Bağcılar’da çalışmak herkese nasip olmaz
Bağcılar Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda gerçekleşen programda davetlilere hitap eden Eldivan, “Bağcılar, İstanbul’un en yoğun yerlerinden birisi. O yüzden çok yoğun yaşadık. Bu süreçte 2 yıllık pandemiden dolayı bütün dünya gibi biz de mücadele ettik. Allah rızası için çalışan bir insanım. Devletin sıcak yüzünü hissettiren idarecilerden olmaya gayret ettim. Burada kaymakamlıkla belediyenin hiçbir ayrımını görmedik. Allah razı olsun. Birlikte güzel işler yaptık. İşimizi yaparken de Bağcılarlı hemşehrilerimizden de destek gördük. Kendimi şanslı hissediyorum. Bağcılar’da çalışmak herkese nasip olmaz” dedi.
Dostluğunu yakından hissettim
Kaymakam Eldivan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de “4.5 aydır burada görev yapıyorum; ancak ilçemize siyasi olarak 16 yıldır görev yapan bir arkadaşınızım. Bu süreçte çok kıymetli görev yapan isimler oldu. Kaymakamımız da bu isimler içerisinde birlikte çalışmaktan gurur ve onur duyduğumuz bir yoldaşımız oldu. 4.5 aylık bir zaman diliminde biz kendisiyle sanki 10 yıl görev yapmışız gibi bir hissiyata kapıldık. Kendisinin ağabeyliğini, dostluğunu yakından hissettim. Rabbim yollarını açık etsin, gitmiş olduğu ilçede de başarılarını daim eylesin” diye konuştu.
Duygusal bir havada geçen programa; AK Parti eski milletvekili ve Bağcılar kurucu belediye başkanı Feyzullah Kıyıklık, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz, ilçedeki kamu kurumu temsilcileri ve kaymakamlık çalışanları da katıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Eğitim bazen bir dersle değil, bir davranışla başlar. Bir selam, bir teşekkür, bir karşılama…
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ – Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında İstanbul Büyükçekmece Şehit Münir Alkan Fen Lisesi Müdürü Zekeriya Çayhan’a ziyaret.
HABER / NEZİR KARAYÜN – Akademik çalışmaları ve eğitimci kimliğiyle tanınan yazar Kenan Yavuz, uzun süredir üzerinde çalıştığı şiir kitabı “Eristik Çıkarsama” ile edebiyat dünyasına yeni bir eser kazandırdı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ – İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan En Güzel Ramazan Süslemesi Yarışması kapsamında Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen değerlendirmeler tamamlandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ – AK Parti Beylikdüzü ilçe teşkilatının düzenlediği Teşkilat Vefa İftarı geniş katılımla gerçekleştirildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Yaklaşık bir yıldır tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi soruşturması kapsamında açılan davada 355 gün sonra ilk kez hâkim karşısında.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Ahilik Platformu ve BEYESDER Kurucu Başkanı Cengiz Ataseven, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Beylikdüzü ve Kavaklı esnafını ziyaret ederek kadınların üretimdeki gücüne dikkat çekti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, teşkilata emek vermiş isimleri görkemli bir iftar sofrasında buluşturdu. TÜYAP Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda birlik ve vefa vurgusu yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN - Akaryakıt ve LPG fiyatlarındaki küresel artışın vatandaşa yansımasını önlemek amacıyla eşel mobil sistemi geçici olarak devreye alındı. Cumhurbaşkanı Kararı ile zamların büyük kısmı vergiden karşılanacak.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Halis Kahriman tarafından Esenyurt’ta düzenlenen iftar programı,
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Vefa İftarı programı, teşkilatın farklı dönemlerinde görev almış dava arkadaşlarını aynı sofrada buluşturdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Maarifin Kalbinde Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftar programlarında öğretmen, öğrenci ve veliler aynı sofrada buluştu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.