“Annenin Yüreği, Milletin Temelidir”
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tuvalak, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı anlam yüklü mesajında, Türk annelerinin milletin manevi mayası, geleceğin mimarı olduğunu vurgulayarak, anneliğin sadece bir unvan değil, kutsal bir emanet olduğunu ifade etti.
“Hayatın en saf, en temiz duygusudur annelik. Bir annenin sevgisi, evladına değil sadece; milletin yarınlarına da yön verir. Türk anası; çocuğuna ilk kelimeyi, ilk duayı öğreten, merhametiyle büyüten, gerektiğinde evladını vatan için toprağa veren vakur duruştur.”
“Millet olarak geçmişte hangi zorluğu atlattıysak, temelinde güçlü annelerin duası, sabrı ve metaneti vardır. Tarihimizde cephede asker kadar, evde analarımız da mücadele etmiştir. Bugün bu topraklarda özgür yaşıyorsak, bunda annelerin sessiz kahramanlıklarının payı büyüktür.”
“Annelerimiz; ailemizin direği, kültürümüzün taşıyıcısı, toplumumuzun temelidir. Şefkatle yoğrulmuş her anne, bu milletin birliğini, dirliğini ve beraberliğini ayakta tutar. Bizler annelerimizin duası ile var olur, onların değerleriyle yol buluruz.”
“Bu vesileyle başta aziz şehitlerimizin kıymetli emanetleri olan annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin ellerinden öpüyor; ahirete irtihal eden annelerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Annelerimizin yüreğindeki sevgi, bu toprakların mayası olmaya devam etsin.”
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Yeşilay Beylikdüzü İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Sarıtoprak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette yerel basının desteği vurgulandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Hakan Çebi’yi makamında ziyaret etti.
ÖZEL HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - son günlerde e-posta üzerinden yeni bir dolandırıcılık yöntemi türedi.
HABER / DOĞAN VOLKAN MAZMAN / MUĞLA - Muğla’nın tatil cenneti Bodrum’da, ünlü şarkıcı Dilan Çıtak’ın karıştığı trafik olayı hem polis ekiplerini hem de çevredekileri alarma geçirdi.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya Belediyesi tarafından yapılan basın açıklamasının, gerçeği tam olarak yansıtmadığı iddia ediliyor.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - 2025 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisinin ikinci taksit ödeme dönemi 1 Temmuz 2025 tarihinde başladı.
HABER / NERMİN AYDIN / İSTANBUL - Türkiye’nin farklı bölgelerinde meydana gelen orman yangınları hepimizi derinden etkiledi. Ağaçlarımız, ormanlarımız, yaban hayatımız büyük zarar gördü.
Adom Ajans Medya Grup Köşe Yazarı Şirvan Yücel sordu, Nobel Barış Ödülü adayı, dünyaca ünlü yazar Akif Manaf yanıtladı.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanlığı’nda Eylül ve Ekim ayları arasında yapılması planlanan kongre süreci yaklaşırken, siyasi kulisler hareketlenmeye başladı.
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN – ADOM AJANS - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye’nin denizlerdeki enerji arama çalışmalarını daha da güçlendirmek için filosuna iki yeni sondaj gemisi daha ekledi.
HABER MERKEZİ / İstanbul’da emekliler geçim sıkıntısına isyan etti. Sessiz yürüyüş, sosyal medyada çığ gibi büyüdü: “Bu hayat bize reva mı?”
HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS - Esenyurt Halk Eğitim Merkezi, teknoloji ve sanatı bir araya getiren özel bir kursla dikkat çekiyor.
HABER / ZEYNEP ÇAĞLAR / ADOM AJANS - Yaz sezonunun rüzgârı Ege’den esti, sahne Alaçatı’da kuruldu, mikrofon ise Gülben Ergen’in elindeydi. Ünlü sanatçı, yazın ilk Alaçatı konserini önceki akşam Şerefe adlı mekânda verdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.