Tarih: 01.01.0001 00:00 5838

Ali Murat Alatepe’den Açıklama

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, belediyenin giriş katında bulunan belediye başkanları köşesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Ali Murat Alatepe’den Açıklama

 

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, belediyenin giriş katında bulunan belediye başkanları  köşesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

Belediyemiz giriş katında geçmiş dönem başkanlarımız için hazırlanan panonun son çerçevesi 31 Mart 2019 seçim sonuçları akabinde resmi Mazbata alındıktan sonra yeni seçilen başkanın resmi de eklenecek şekilde imalatçı firmayla görüşülmüştür. Ancak panoyu hazırlayan firma hâlihazırda asılı bulunan çerçevelerin rütuşlarını yapmak için geldiğinde seçim sonuçlarının resmen açıklanmamasına rağmen işini bitirip ödemesini almak maksadıyla 4. Resmi asmaya çalışmış hemen akabinde görevli arkadaşlarımızın uyarısıyla kaldırmıştır.
Özellikle dışarıdan birileri gelerek resim astı tarzındaki söylentiler tamamen gerçek dışıdır.
Devletimizin resmi bir kurumu olan belediye binamızda ve halen başkanlığını yürüttüğüm kurumumuzda böyle bir şey olması söz konusu değildir.
Kıymetli hemşerilerimize saygıyla duyurulur

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.