Türkiye’nin en iddialı ve başarılı isimlerinden Aleyna Tilki, reklam yüzü olduğu jean markası LOFT’un yeni genel merkez binası Skyland İstanbul’da 40 hayranıyla bir araya geldi.
Moda dünyasının vazgeçilmez jeanlerine 90’lı yıllardan bu yana yön veren LOFT, Aleyna Tilki iş birliği kapsamında unutulmayacak bir etkinliğe imzasını attı. Geçtiğimiz yıl itibariyle LOFT x AleynaTilki projesi ile her iki reklam filminde de en çok izlenen reklam olma başarısını yakalayan LOFT,sosyal medya hesabından yaptığı bir yarışmayla Aleyna Tilki’yi 40 hayranıyla buluşturdu. Skyland İstanbul’un 40. Katında 40 hayranıyla buluşan Aleyna Tilki sevgi seliyle karşılandı! Hayranları tarafından gelen soruları tüm samimiyetiyle yanıtlayan ve LOFT ile yaptığı işbirliğinden keyifle bahseden Aleyna Tilki, LOFT dışında başka marka Jean pantolon giyinmediğini de sözlerine ekledi. LOFT reklam çekimlerinin kamera arkasını en heyecanlı detaylarıyla hayranlarına anlatan ünlü sanatçı, bununla beraber çok çarpıcı açıklamalarda da bulundu. Sosyal medya üzerinden hayranları
ve sevenleriyle sürekli iletişimde olduğunu, ancak böylesine birebirde yapılan özel bir buluşmayı ilk kez LOFT sayesinde gerçekleştirdiğini dile getirdi. LOFT için aklında birçok projenin de olduğunu söyleyen Aleyna, pozitif enerjisi ve güzelliği ile de büyük hayranlık uyandırdı. LOFT, sevgi selinin yaşandığı buluşmada Aleyna Tilki ile hem sohbet etme hem fotoğraf çekilme
şansını yaşayan 40 hayrana, günün anısı olarak özel tasarım Aleyna Tilki baskılı t-shirt hediye etti.
HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde işçi ve işveren temsilcileriyle bir araya geldi. “Çalışanlarımızın haklarını korumak hep önceliğimiz oldu” dedi.
HABER / DUYGU CANKO / ADOMAJANS - Edirne’de düzenlenen Balkan Ülkeleri Sağlık-İş Forumu’nun ikinci gününde, sağlık turizminin geleceğine ışık tutan önemli bir panel gerçekleştirildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Kahramanmaraş’ta Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Muhammet Paçacı, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’a ver yansın etti.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Millî Eğitim Bakanlığı, çocukların talebiyle hazırlanan Maarif Çocuk Dergisi’nin ilk sayısını 23 Nisan’da yayımladı.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Bölgesel Lig’i namağlup tamamlayan Esenler Belediyespor Voleybol A Takımı, muhteşem bir geri dönüşle şampiyon oldu ve 2. Lig biletini kaptı.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Muhasebe alanında kariyer hedefleyenler için büyük fırsat: Beylikdüzü Belediyesi öncülüğünde gerçekleşen eğitim programı sona erdi.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Eğitimde, medyada ve toplumsal bilinçte ortak mücadele çağrısı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, yurdun büyük bölümünde sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak etkisini gösterecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda yaptığı konuşmada İslam coğrafyasının iki asırdır böl-parçala-yönet anlayışıyla kuşatıldığını belirterek, birlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde alın teriyle çalışan tüm emekçileri kutladı.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –6 yıldır atıl durumdaki tesis, yenilenen yüzüyle Haziran ayında vatandaşla buluşuyor.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS – Öğrenciler, Millî Eğitim Bakanlığı öncülüğünde düzenlenecek yarışmalarla 15 Temmuz’un anlam ve önemini afişlerle, şiirlerle, filmlerle ve ezgilerle anlatacak.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye'de depreme karşı kapsamlı çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Son 23 yılda milyonlarca konut dönüştürüldü.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.