Tarih: 11.04.2019 09:41

Akgün’den Büyükçekmece Halkına Duyuru!

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart yerel seçimlerinden sonra AK Parti, Büyükçekmece ilçesinde "usulsüz seçmen kaydı yapıldığı" iddiasıyla seçimin iptalini istiyor. Mazbatasını alıp resmi olarak Büyükçekmece Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Hasan Akgün, "usulsüz seçmen kaydı” iddialarına dair Büyükçekmece halkına duyuruda bulundu.

CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Seçimlerde hiçbir usulsüzlük yaşanmamıştır. Mazbatalarımızı aldık, Meclisimiz ile birlikte görevimizin başındayız. İradenize sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.

Dr. Hasan Akgün’ün açıklaması şöyle:

“Önemli Bilgilendirme.
Değerli Büyükçekmece ailem;

Belediye Seçimlerinde iradeniz sandığa yansımış ve sizin oylarınızla tekrar Belediye Başkanı seçilmiş bulunmaktayım.

Seçimlerde hiçbir usulsüzlük yaşanmamıştır. Mazbatalarımızı aldık, Meclisimiz ile birlikte görevimizin başındayız. İradenize sonuna kadar sahip çıkacağız. Son 3 gündür binlerce eve polisin gittiğine dair ihbarlar gelmektedir. Polislerin tutanak tutması halinde bir suretini almanız yasal hakkınızdır. Gerçeğe uygun olmayan tutanakları imzalamayınız.

İlçemizin her mahallesinde Milletvekillerimiz süreç sonuçlanıncaya kadar, olayları takip etmekte ve halkımızı bilgilendirmektedir. Şikayet ve hukuki destek için 444 0 340 - 0212 883 29 90 - 0533 724 94 49 numaralı telefonları arayınız.

Saygılarımla
Dr. Hasan Akgün
Belediye Başkan”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —