Tarih: 01.02.2019 18:00

Işık: Gerçekler Er ya da Geç Ortaya Çıkacak

Facebook Twitter Linked-in

İntihar eden Uçar, bu süreçte önce açığa alındı sonrasında izne çıkarıldı. Yaşananlar karşısında 'Ne gerekiyorsa yapılsın' dediği öne sürülen Uçar, belediyede yaşadıklarına ilişkin 'Her şeyi anlatacağım' dedikten sonra başından geçenleri kaleme aldığı 11 sayfalık mektupla anlattığı belirtildi.

Işık; Çalışma Masasına Karanfil Koydu

Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Ak Parti Beylikdüzü ilçe Başkanı Dilaver Sargın ve beraberindeki heyetle Beylikdüzü Belediyesi'ni ziyaret ederek 20 yıldan fazladır çalışan belediye veznedarını ‘zimmetine para geçirdiği’ iddiasıyla izne çıkardığı memur Yaşar Uçar’ın intihar etmesinden dolayı taziye ziyaretlerinde bulundu çalışma masasına karanfil bıraktı.

Sargın; Halkımızın Hakkı Ve Hukuku Bize Ait

Ak Parti Beylikdüzü ilçe Başkanı Dilaver Sargın intihar vakası için baş sağlığı dileyerek açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Beylikdüzü ilçe Başkanı Sargın, ‘’ 20 yıldır belediyeye hizmet veren Yaşar abimize Allahtan rahmet, acılı ailesine baş sağlığı diliyorum. Türkiye bir hukuk devletidir. Olayın nedeni neyse açığa kavuşturacağız. Adli bir vaka olduğu için açıklama yapmamız doğru olmaz’’ dedi.

31 Mart yerel seçimleri için de konuşan Sargın, ‘’ Beylikdüzü’nde yaşayan halkımızın hakkı ve hukuku bize ait. Seçimlerden sonra hizmetlerimizi göreceksiniz’’ açıklamalarında bulundu.

11 Sayfalık Mektup Açığa Çıkartacaktır

Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Işık, ziyaretin ardından belediye önünde bekleyen gazetecilere açıklamalarda bulunarak yaşanan haksızlıktan dolayı yaşamına son veren Yaşar abimizin ve ailesinin yanında olacaklarını belirterek, ‘ ‘Yaşanan hazin olay bizi derinden üzmüştür. Kendisine Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Geride bıraktığı mektuplar olayı açığa çıkartacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devletidir.  İntihar vakasıyla ilgili incelemeler, er ya da geç olayı ortaya çıkacaktır’’ dedi.

Ak Parti Beylikdüzü Belediyesi Başkan Adayı  Mustafa Necati Işık, ‘’İnsana hizmet noktasında yapılan hizmette insani üzen durumların yaşanması hoş değil. 2 ay sonra değerli Beylikdüzü halkının da desteğiyle bu durumu değiştireceğiz’’ ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —