Yunanı Karaya Çıkarır, Tekrar Denize Dökeriz

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla mesaj yayınladı.

SİYASET 10.09.2020 14:56:59 2582 0
Yunanı Karaya Çıkarır, Tekrar Denize Dökeriz

Baş; Atatürk, Yoklukla Var Olma Mücadelesi Verdi


Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş,” İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşu dolayısı ile yayınladığı mesajda, Atatürk, yoklukla var olma mücadelesini kazanarak Türk milletinin bağımsızlığını ilan etmiştir” dedi.

Baş,”98 Yıl önce bugün İzmir’de ülkemiz üzerinde gözü olanları denize dökerek Türk bayrağını dalgalandıran Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”diyerek sözlerine başladı.

Atatürk, Yoklukla Var Olma Mücadelesi Verdi

BTP lideri Hüseyin Baş,“Bu hareket sadece bir savaş değil, yoklukla, var olma mücadelesi vermekti. Olmaz dediklerini, yapamaz dediklerini yapan, Mehmetçiğimizi yöneten ve yön veren Mustafa Kemal Atatürk’ün, azmi, basireti ve kararlılığı galibiyeti getirmiş, düşmanı denize dökmüş ve Türk milletini sevince boğmuştu.”dedi.  

Bu Tabloyu Atatürk Çizdi

BTP lideri Hüseyin Baş şöyle devam etti,“98 yıl önce bugün; İzmir’in her noktası kırmızı-beyaza bürünmüştü. Hilal ile yıldız birebirine gülüyordu. Halkımız sevinç çığlıkları atıyordu. Yunan denize döküle döküle kaçıyordu. İşte bu tabloyu çizen Mustafa Kemal Atatürk’ün ta kendisi idi. O günlerdeki inanç ve ruhu kaybetmedik, hiçbir zamanda o ruhtan taviz veremeyeceğimizin altını çizerim.”dedi.

Yunanı Karaya Çıkarır, Tekrar Denize Dökeriz

Bugünümüze baktığımızda dün denize döküle döküle kaçan Yunan’ın tekrar kaşıntısının tuttuğu aşikârdır. Dün karada uygulamak istedikleri Sevr’i, bugün denizlerde uygulamak amacındalar. Yalnız şunu çok iyi bilmelerini isterim ki Türkiye, düne göre bugün çok daha güçlüdür. Eğer tarihten ders almaz ve tekrar bir yanlışa düşerlerse, onları ders olsun diye karaya çıkarır. Bir daha denize dökeriz. Buna hazırız.

Askeri Ve Sivili İle Bir Bilek Bir Yürek Olmaktır


Burada ülkemizin yapması gereken, merhum liderimiz Prof. Dr. Haydar Baş’ın ifadesiyle “askeri ve sivili ile bir bilek bir yürek olmaktır.”dedi.
Baş, “Türkiye’nin güçlü olup, dik durması ekonomik bağımsızlığını elde etmesiyle mümkündür. Buda ancak ve ancak Milli Ekonomi Modelini devreye koyarak olur. Öz kaynaklarımızı devreye koyarak dışa olan bağımlılığımızı bitirmemiz şart ve kaçınılmaz olmuştur.

 

Güçlü Bir Türkiye İçin Milli Ekonomi Modeli Şarttır

Lakin bunu yapmayarak ülkemiz üzerinde hesabı olanlardan finans kaynağı sağlamaya çalışırsak, Akdeniz’deki haklarımızı tam manası ile savunulacağı kanaati bizde oluşmamaktadır.

Ayrıyeten üstüne üstlük küresel tefecilere ülke kaynaklarını aktarmaktan vazgeçmediğimiz sürece bu tefecilerin oyuncağı olmaktan kurtulamayız. Dünya arenasında sesimiz kısılır, her gün yeni oyunlarla karşı karşıya kalırız.

Güçlü bir Türkiye için, Güçlü ve sağlam temelli yarınlar için var gücümüzle çalışıyoruz. Milli Ekonomi Modeli ile ülkemizi tam bağımsız, müreffeh yarınlara hazırlayabilecek tek kadroyuz.

Baş, “Tarihini, Atasını tanıyan ve bundan güç alan Türk gençliği ile beraber her alanda Tam Bağımsız Türkiye yolunda hiç durmadan yürüyeceğimizi belirtir. Güzel İzmir’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıl dönümünü kutlarım ”dedi.

 


Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Milli Eğitim Bakanlığı İzmir Bölgesi Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.