Yaratıcı Fikirlerle Hep Beraber Atlatacağız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu, “Dünya Çocuk Hakları Günü”nde, “Yuvamız İstanbul online oyun grupları projesi” öğrencisi miniklerle bir araya geldi

GÜNCEL 20.11.2020 14:34:29 3251 0
Yaratıcı Fikirlerle Hep Beraber Atlatacağız

İmamoğlu Çiftinden Çocuklara: “Bu Zor Günleri, Yaratıcı Fikirlerle, Hep Beraber Atlatacağız”


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu, “Dünya Çocuk Hakları Günü”nde, “Yuvamız İstanbul online oyun grupları projesi” öğrencisi miniklerle bir araya geldi. Çocuklarla renkli sohbetler gerçekleştiren Başkan İmamoğlu, “İnşallah bu zor günleri, böyle yaratıcı fikirlerle hep beraber atlatacağız” dedi. Projenin mimarı Dilek İmamoğlu ise duygularını, “Umarım bütün çocuklara: özgür yaşayabileceği, barış dolu, huzur dolu bir dünya bırakırız” sözleriyle dile getirdi.

YENİKAPI / İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Başkan Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu’nun geliştirdiği ve koordinatörlüğünü üstlendiği proje kapsamında, pandemi sürecinde evlerinden çıkamayan çocuklara yönelik online oyun etkinlikleri düzenlemişti. Proje kapsamında, “Yuvamız İstanbul online oyun grupları projesi”, 22 Nisan-12 Haziran 2020 tarihleri arasında, toplam 8 hafta boyunca uygulanmıştı. 25 Yuvamız İstanbul öğretmeninin görev aldığı oyun gruplarından, toplam 370 çocuk faydalanmıştı. Öğretmenler, proje süresince, hafta içi her gün, ortalama 8 çocuktan oluşan 3’erli gruplar ile buluşup etkinlikler yapmıştı. 30 dakika süren etkinlikler, telekonferans yöntemiyle çevrimiçi oturumlar şeklinde gerçekleştirilmişti. Büyük ilgi
gören projeye, gelen yoğun talep üzerine, devam edildi.
 

Velilerden Teşekkür

İmamoğlu çifti, “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü”nde, projeye katılan öğretmenler, çocuklar ve velilerle sanal ortamda bir araya geldi. Öğretmen Semra Kaya’nın çevrimiçi sınıfına konuk olan İmamoğlu çifti, katılımcı çocuklarla renkli sohbetler gerçekleştirdi. Katılımcı veliler ise, “Öncelikle çocukları, kadınları ve anneleri düşündüğünüz için çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi gerçekten bizleri çok memnun ediyor” sözleriyle İmamoğlu çiftine, teşekkürlerini iletti.
 

Dilek İmamoğlu: “Umarım, Her Şey Onlar İçin Çok Güzel Olur”

Çok güzel ve özel bir günde birlikte olduklarını belirten Dilek İmamoğlu ise duygularını, “Çok mutluyuz. Bugün, Dünya Çocuk Hakları Günü. Evrensel bir gün ve dünyanın her yerinde aynı şekilde kutlanıyor. Evrensel olması çok önemli. Dünyanın her yerindeki çocukların din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin eşitliğini, bize bir kere daha htiriyor. Umarım bütün çocuklara: özgür yaşayabileceği, barış dolu, huzur dolu bir dünya bırakırız. Umarım, her şey onlar için çok güzel olur” sözleriyle dile getirdi.
 

Ekrem İmamoğlu: “Çocuklarımızın Psikolojik Sağlıkları Oldukça Önemli”

“Eşimin bu güzel düşüncesini izlemek, benim için de keyif oldu” diyen Başkan İmamoğlu da“Ne kadar işe yaradığını ve ne kadar çocukların keyif aldığını gördüm. Dilek, iyi ki böyle bir şey düşünmüş. Öğretmenlerimiz harika. Çok neşeli bir sınıf var burada. İnşallah bu zor günleri, böyle yaratıcı fikirlerle hep beraber atlatacağız. Çünkü, çocuklarımızın psikolojik sağlıkları oldukça önemli; onları bilgiden uzak tamam adına, bu yöntem sizlerin işlerini kolaylaştırıyor anladığım kadarıyla. Tekrar hem Dilek’e hem de emeği geçen tem herkese, eğitimcilere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 


BÜYÜKÇEKMECE'NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK! ( Görüntülü Haber)

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol bölgedeki gazetecilerle iftar programında bir araya geldi. Erol projelerini gazetecilere anlattı.

Çalık, Yeni Dönem Projelerini Tanıttı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, “İstanbul’da Kazanacağımız Zaferin İşaret Fişeğini Beylikdüzü’nden Atacağız”

Akşener; Meydan Okudu… Yıldız, Gümbür Gümbür Sahaya İndik, Birilerini Korku Sardı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Esenyurt İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’ın düzenlediği iftar programına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a meydan okudu.

Sahuru Atlamayın!

Özellikle besin ve enerji ihtiyacının dengeli bir şekilde karşılanmasının Ramazan ayının sağlıklı bir şekilde geçirilmesine katkı sağlayacağını belirtiyor.

Minikler Başkanını Çok Seviyor!

Bağcılar Belediyesi'nin Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda düzenlediği etkinlikler her gün farklı konuklara ve binlerce Bağcılar sakinine ev sahipliği yapıyor.

Üner’den Türkiye Çapında Çözüm..!

Çözülen sorun sadece Çatalca’da tüm Türkiye’de şoför esnafında büyük sevinç yaşattı.

“Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!.. (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Başkan İlhan Ocaklı: 5 Yılda 220 Adet Ruhsatı İptal Ettirdik “Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!..

UNESCO’dan Büyükçekmece’ye “Tsunami Hazır Kent” Sertifikası

Türkiye’de bir ilke imza atan Büyükçekmece Belediyesi, IOC/UNESCO “Tsunami Hazır Kent” sertifikasını almaya hak kazanan ilk kent oldu.

Liyakatsizliğin, Denetimsizliğin Adı KADER Olmuştur!

Türkiye genelinde yayımlanan basın bildirisini Tüketiciyi Koruma Derneği Beylikdüzü şube başkanı Tülin Özgür okudu.

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Dijital Avrupa Programı'ndan 22 yeni hibe çağrısı

Dijital Avrupa Programı'ndan 22 yeni hibe çağrısı

Basketbol Yaz Kampı kayıtları başladı

Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampı kayıtları başladı

Çiftçilere yüzde 50 hibeli gübre desteği

Kocaeli'den çiftçilere yüzde 50 hibeli gübre desteği

Salı 14.2 ° / 8.6 °
Çarşamba 8.5 ° / 7.6 °
Perşembe 12.2 ° / 6.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.