Unutulmaz Bir Gece Yaşattılar

Türk Sanat Müziğinin duayen isimleri Mustafa Sağyaşar, Gönül Yazar ve bestekar Bilge Özgen Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlediği geleneksel “Ustalara Saygı Gecesi”nde aynı sahnede buluştu.

İSTANBUL 21.01.2020 10:48:39 4433 0
Unutulmaz Bir Gece Yaşattılar

Unutulmaz Bir Gece Yaşattılar

 

Türk Sanat Müziğinin duayen isimleri Mustafa Sağyaşar, Gönül Yazar ve bestekar Bilge Özgen Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlediği geleneksel “Ustalara Saygı Gecesi”nde aynı sahnede buluştu.

 

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Ustalara Saygı Gecesi”nde yönetmenliğini Cengizhan Sönmez’in yaptığı koro Türk Sanat Müziğinin 3 çınarı Özgen, Yazar ve Sağyaşar’ın unutulmaz eserlerini seslendirdi.

 

Gecede Bilge Özgen kendi bestesi olan ‘Oy Maralım Dicle Çağlar Ben Ağlarım', Gönül Yazar, ‘Yürü Dilber Yürü' ve Mustafa Sağyaşar ise ‘Sabret Gönül' adlı eserini kendisi seslendirdi. Gecenin finalinde ise dev bir pasta kesildi.

 

“Büyükçekmece’de devam eden bir vefa gecesidir”

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu ülkenin kültür ve sanat hayatına ömürlerini adamış sanatçılarımızı halkımızla birlikte ağırladık. Allah ömürlerini uzun etsin. Onların şarkılarını dinledik, onların seslerinden de birer şarkı dinledik. Bu, Büyükçekmece kültür ve sanat hayatında hiç değişmeden devam eden bir vefa gecesidir. Biz onların şarkı ve türküleriyle büyüdük. Kültür ve sanat hayatını toplum içerisinde ne kadar birleştirici bir değer kattığını herkes bilir. Bu büyük sanatçılarımızı halkın vefa duygusu olarak andık” ifadesini kullandı.

 

“Büyükçekmece’ye hayatımda hiç gelmemiştim”

 

Büyükçekmece’ye taşınmak istediğini söyleyen Gönül Yazar “Büyükçekmece’ye hayatımda hiç gelmemiştim. Çok beğendim belki ileride bir ev alırım buradan neden olmasın? Belediye Başkanımız Hasan Bey Fransa’daydı geldi buraya aramıza katıldı kendisine çok teşekkür ediyorum” diyerek Büyükçekmecelilere mini bir konser verdi.

 

“Büyükçekmece halkını şanslı görüyorum”

 

Türk sanat müziği insanın hayatında panzehirdir diyen Mustafa Sağyaşar, “Bu etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu, sanata önem vermek demektir. Başkanımız 94 yılından bu yana Büyükçekmece’ye hizmet veriyor. Ben Büyükçekmece halkını şanslı görüyorum” dedi.

 

“Bu hediyeyi verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum”

 

Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Bilge Özgen, “Bu gece muhteşem bir gece. Başkanımızla, halkımızla bundan daha güzel bir hediye sanatçılara olamazdı. Bu hediyeyi verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 


TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.