Uludağ’dan Bursa’ya 42k Maratonu

Farklı Yarışın Gerçekleştirileceği Organizasyonun En Önemli Parkuru İse Eker’in 42. Yılında Gerçekleştireceği 42K Maratonu Olacak.

SPOR 7.08.2019 15:26:39 4469 0
Uludağ’dan Bursa’ya 42k Maratonu

Uludağ’dan Bursa’ya 42k Maratonu

Farklı Yarışın Gerçekleştirileceği Organizasyonun En Önemli Parkuru İse Eker’in 42. Yılında Gerçekleştireceği 42K Maratonu Olacak. Türkiye’nin Beşinci Yol Maratonu Ve İlk Dağdan Aşağı Yol Maratonu Olan Yarışta Sporcular Uludağ Oteller Bölgesinde 1.810m Rakımda Start Verdikten Sonra Yarışı 117m Rakımdaki Eker Meydan’da Bitirecek. Yarış Boyunca Sporculara Yeşil Ve Mavinin Tonlarından Oluşan Nefes Kesen Manzaralar Eşlik Edecek.

42K, 15K, 5K, Paten Yarışı, Özel Sporcular Koşusu Ve 6-12 Yaş Aralığındaki Çocukların Katılacağı “Minik Adımlar” Koşusu’nun Da Düzenleneceği 6. Eker I Run Organizasyonunun Kayıtları İse 1 Ekim 2019’a Kadar İnternet Adresi Üzerinden, 4-5 Ekim 2019’da Da Eker Meydan’da Kurulacak Kayıt Bölgesinden Yapılabilecek.

Süt Ürünlerinde Türkiye’nin Yenilikçi Markalarından Eker, Spor Tutkunlarını Bir Kez Daha Eker I Run İçin Bursa’da Buluşturacak. 6 Ekim 2019 Pazar Günü Gerçekleştirilecek Organizasyon, Her Yaştan Kişinin Spor Yapmasını, Sağlıklı Yaşam İçin Koşmasını Ve Doğa İle Buluşmasını Sağlayacak.

Katılımcı Sayısını Her Yıl İstikrarlı Bir Şekilde Artıran Ve 5 Yılda Katılımcı Sayısını 3 Kat Artıran Eker I Run İçin Bu Yıl Kurulacak Etkinlik Alanında İse Ailelerin Tüm Günü Keyifli Bir Şekilde Geçirebilecekleri Organizasyonlar Yapılacak.

1.000 Metre Rakımın Üstündeki Yarış

Organizasyonun En Özel Yarışı İse Eker Markasının 42. Kuruluş Yılı Çerçevesinde Gerçekleştirilecek 42K Maratonu Olacak. Uludağ’ın Eşsiz Doğal Ortamında Başlayacak Yarış, Nilüfer İlçesi’ndeki Eker Meydan’da Tamamlanacak.

Parkurun 18.7 Kilometrelik Bölümü İse 1.000 Rakımın Üzerinde Olacak. Yarış Boyunca Katılımcılar Hem Maraton Deneyimini Yaşayacak Hem De Doğanın Kendilerine Eşlik Etmesine Tanıklık Edecek.

7 Saat Zaman Limiti Olan Türkiye’nin İlk Dağdan Aşağı Yol Maratonunda Dereceye Giren Sporculara Çok Özel Ödüller De Verilecek. Uludağ Oteller Bölgesinde 1.810 Metre Rakımda Başlayacak Ve Rakımı Giderek Alçalacak Yarış Parkurunda Uludağ’ın Güney Yamacındaki Yollar Kullanılacak.

5K Ve 15K Startı Eker Meydan’dan Verilecek

Bursa Orhaneli Yolu Birinci Kilometresinde Yer Alan Eker Meydan’da Start Alacak Olan 15K Yarışı İse 7.5 Kilometre Sonra Yapılacak Dönüşten Sonra Tekrar Eker Meydan’da Sona Erecek. Parkuru Kat Eden Sporcular, Aynı Zamanda Atatürk Kent Ormanı Yakınlarından Da Geçecekler.

15K Parkurunda Sporcular Toplam 380 Metre İniş Ve 380 Metre Tırmanışı Deneyimleyecekler.

5K Yarışı Da Eker Meydan’da Start Alıp Aynı Noktada Sona Erecek. Parkurun Zaman Limiti İse 70 Dakika Olacak Ve Parkuru Bu Süre İçerisinde Bitiren Sporcuların Dereceleri Geçerli Olacak.

Paten Yarışı, Ülkemizdeki İlk Örnek Olacak

Eker I Run Kapsamında Gerçekleştirilecek En İlgi Çekici Yarışlardan Bir Diğeri De Paten Yarışı Olacak. Paten Yarışı, Dünyada Koşu Yarışlarıyla Entegre Olarak Da Çok Yaygın Yapılan Paten Yarışları İçin Ülkemizdeki İlk Örnek Olacak.

Koşu Yarışları Kapsamında İlk Paten Yarışı Ve Çip Zaman Ölçümlü İlk Paten Yarışı Olacak Etkinliğe Katılacak Olan Sporcular, Aynı Zamanda 5K Ve 15K Yarışlarına Yüzde 30 İndirimli Kayıt Olabilecek. Bu İlgi Çekici Yarışın Parkur Uzunluğu İse 10 Kilometre Olacak.

Minik Adımlar Koşusu'na 6-12 Yaş Aralığındaki Çocuklar Katılabilecek

500 Metrelik Minik Adımlar Koşusu İse Pek Çok Çocuğun Unutamayacakları Bir Gün Yaşamasını Sağlayacak. Minik Adımlar’a 6-12 Yaş Aralığındaki Çocuklar Katılabilecek.

Bursa – Orhaneli Yolu’nda Gerçekleştirilecek Minik Adımlar’ın Startı İse 6 Ekim 2019 Pazar Günü 10.20’de Verilecek.

Özel Sporcular Koşusu

Geçen Yıl İlk Defa Yapılan Özel Sporcular Koşusuna Bu Yılda Devam Edilecek. Geçen Yıl Engelli Bireylerin Katılımıyla Gerçekleştirilen Bu Parkur Toplamı 250 Metre Olacak.

Yardımseverlik Koşusu İkinci Kez Düzenlenecek

Eker I Run 2019’un En Önemli Etkinliklerinden Bir Diğeri De Yardımseverlik Koşusu Olacak. Bu Yardımseverlik Koşuları İle Eker I Run Koşusu’nda Kampanya Açan STK’lara Bağış Toplanarak Onların Projelerine Kaynak Yaratılacak.

En Önemli Hedef İse Geçtiğimiz Yıl Toplanan Bağış Miktarı Olan 120.671 TL’nin Üzerine Çıkmak Ve Bağış Kampanyası Açan 158 Koşucu Sayısını Artırmak Olacak. Eker I Run’da STK Kampanyaları 23 Eylül 2019’da Başlayacak.

Eker I Run 2019 Kayıtları Devam Ediyor

Eker I Run İçin Kayıtlar İse Organizasyon Web Sitesinde Devam Ediyor. 1 Ekim 2019’a Kadar İnternet Üzerinden Kayıt Yapılabilecek Adresler İse Şu Şekilde:

Https://Www.Ekerkosu.Com/Tr/Eker/Bireysel-Kayit

Https://Www.Ekerkosu.Com/Tr/Eker/Kurumsal-Kayit

1 Ekim 2019’a Kadar İnternet Sitesi Üzerinden Kayıt Olamayan Sporcular, 4-5 Ekim 2019 Tarihlerinde Eker Meydan’da Kurulacak Kayıt Bölgesinden Gerekli İşlemleri Yapabilecekler.

 

 

 

Kamu Kurumları Ve Markalardan Güçlü Destek

Eker I Run Organizasyonu, Sporculara En Üst Düzeyde Yarış Deneyimi Sunmak İçin Kamu Kurumları Ve Markalardan Çok Güçlü Partnerlik Desteği De Alıyor.

T.C. Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Ve Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Yanı Sıra Adım Adım, Uludağ Doğal Kaynak Suyu, Bursa Teleferik Ve Plus Timing De Organizasyona Destek Veren Partnerler Olacaklar.

Eker I Run, Sağlıklı Yaşam İçin Koşmak İsteyen Herkesi Bursa’ya Davet Ediyor.

Eker I Run 2019 Programı:

6 Ekim 2019 Pazar:

15K, 5K, Minik Adımlar Ve Paten Yarışı Kit Dağıtımı (Saatleri Açıklanacaktır.)

05:40-06:10: Maraton İçin Tefferrüç İstasyonu'ndan Hareket (Yolculuk Süresi 22 Dakika)

07:00 Maraton Start

11:30 Minik Adımlar 12 Yaş Start

11:35 Minik Adımlar 11 Yaş Start

11:40 Minik Adımlar 10 Yaş Start

11:45 Minik Adımlar 9 Yaş Start

11:50 Minik Adımlar 8 Yaş Start

11:55 Minik Adımlar 7 Yaş Start

12:00 Minik Adımlar 6 Yaş Start

12:05 Özel Sporcular Yarışı

12:20 15K Start

12:35 5K Start

14:00 Paten Yarışı Start

14:30 Yolların Araç Trafiğine Açılması

Ödül Törenleri – 6 Ekim 2019 Pazar

12:00 42K Maratonu (Genel)

12:45 Minik Adımlar

13:00 15K (Genel)

13:10 5K (Genel)

14:45 Paten Yarışı

15:00 42K Maratonu (Yaş Kategorisi)

15:30 15K (Yaş Kategorisi)


Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim’i makamında ziyaret etti.

Savunma Sanayi iftiraları rakamlarla çürüttü!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB), BAYKAR teknolojiye atılan iftiralara yönelik yaptığı yazılı açıklamada söz konusu iddiaları rakamlarla çürüttü.

Kalp kapağı hastalıklarına dikkat!

Prof. Dr. Aleks Değirmencioğlu, kalp kapağına bağlı oluşan hastalıkların hayatı tehdit edebilen ciddi sorunlara yol açabileceğine dikkat çekti.

Gümrük'ten 8 milyar TL'lik rekor yakalama!

Ticaret Bakanlığı bünyesindeki Gümrük Muhafaza birimleri 2024 yılı ilk çeyreğinde yürütülen başarılı operasyonlar neticesinde, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 arttı.

İşsizlik verileri açıklandı

Türkiye'de işsizlik oranı, Şubat ayında bir önceki aya göre 0,3 puan azalarak yüzde 8,7 oldu. TÜİK'in açıkladığı İşgücü İstatistikleri'ne göre bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 78 bin kişi olarak belirlendi.

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

Motor, Motobike 2024 Fuarı’na, tüm markalarının teşhirini gerçekleştirdiği büyük bir stand ile katılım sağladı. 4 gün boyunca süren fuar, 135.000'den fazla motosiklet tutkununu bir araya getirdi.

Cinsel Durgunluk Sona Erdi

Bu araştırmaya katılan 1.167 kadına ve 2.543 erkeğe yöneltilen sorulara verilen cevaplar genel eğilimi ortaya koyuyor.

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

ÇEVİÇELLE, Çevreci İşletmeler Çocuklarla El Ele kampanyası ile ilkokullardaki çocuklara eğitim seti ulaştırmaya devam ediyor.

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, önceki dönem Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı, kendisini hedef alan paylaşımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ramazan Bayramı Çatalca’da Bir Başka Güzel...

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ilçede Ramazan Bayramını sabahın ilk ışıklarından itibaren vatandaşlarla bir araya gelerek kutladı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.