Tüm Ordu’lular Fikir Fabrikasında Buluştu

Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği, kanat önderleri ile Büyükçekmece Fikir Fabrikasında Pandemi kuralları çerçevesinde bir araya geldi.

İSTANBUL 14.03.2021 17:24:54 4007 0
Tüm Ordu’lular Fikir Fabrikasında Buluştu

Tüm Ordu’lular Fikir Fabrikasında Buluştu

 

Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği, kanat önderleri ile Büyükçekmece Fikir Fabrikasında Pandemi kuralları çerçevesinde bir araya geldi.

 

Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği başkanı Nezir Karayün’ün organize ettiği kahvaltılı toplantıda Beylikdüzü’nün Ordulu kanaat önderleri bir araya gelirken, pandemi süreci ve derneğin işleyişi ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Büyükçekmece Fikir Fabrikasında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri ve Kanaat önderleri Beylikdüzünde yaşayan Orduluların birlik beraberlik içerisinde olmaları gerektiğiniz altını çizdiler.

“Çalışmalarımızı Hızlandıracağız”

Dernek başkanı Nezir Karayün, amacımız Beylikdüzü’nde yaşayan hemşerilerimizin her türlü sorunları ile hemhal olmak, acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmak bizim asli görevimizdir. Dernek olarak pandemi sürecinin ardından çalışmalarımızı hızlandırarak, Beylikdüzü’nde yaşayan hemşerilerimize ulaşarak üye çalışmalarını, sosyal ve kültürel etkinliklerimize başlayacağız dedi.

“Nerede Bir Ordulu Varsa Onun Yanında Olacağız”

Uzun yıllar Beylikdüzü, Gürpınar, İstanbul ve Ordu’da yaşayan hemşerilerine hizmet eden Gürpınar eski belediye başkanı Velittin Küçük; “Nerede bir Ordulu varsa onun yanında olduk bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz. Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarında hemşerilerimize desteğimizi sürdüreceğiz. Bugün burada bizleri bir araya getiren dernek başkanımız Nezir Karayün’e yapacağı tüm etkinlik ve hizmetlerinde destek olarak, Beylikdüzü ve İstanbul’da yaşayan Ordulu hemşerilerimizin hak ettiği yerde, gerek siyasi arenada gerekse yerel yönetimlerde sosyal ve kültürel faaliyetlerinde yapılması gereken her türlü desteği sağlayacağız dedi.

“Amacımız Birlik ve Beraberlik İçerisinde Olmak”

Dernek Kurucularından Av. Osman Gürcan Çelikkol; “Bizler Beylikdüzü’nde yaşayan Ordulular olarak, amacımız birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır. Yaşamış olduğumuz Beylikdüzü’nün siyasi, sosyal ve kültürel etkinliklerinde rol alarak, hemşerilerimizin layık oldukları gibi yaşamalarını sağlamaktır. Dernek olarak en kısa sürede lokalimizi açarak, hem Beylikdüzü hemde Ordu’muzun örf, adet, gelenek, görenek ve kültürlerimizi birlikte yaşayacağız ayrıca gençlerimizin ve kadınlarımızın da bir araya gelmelerini sağlamaktır dedi.

“Dikkatli Olmalıyız”

Dr. Mustafa Çukuryıldız, Doğanın, insanın akli zekâsı ve sevgisi beraberce el ele karşılıklı saygı ile dünyanın içinde bulunduğu şimdiki ve gelecekte ortaya çıkacak tüm zorlukları aşmaya yetecektir, ben buna inanıyorum. Zor olacak ama pandemi sürecinde de biraz daha dikkatli olmayı başarmalıyız dedi.

Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği başkanı Nezir Karayün’ün pandemi kuralları çerçevesinde Fikir Fabrikasında düzenlediği kahvaltılı toplantıya, Gürpınar eski belediye başkanı Velittin Küçük, Av. Osman Gürcan Çelikkol, Büyükçekmece Genç işadamları derneği başkanı Muhammed Mustafa Karayün, İşadamı Asım Övün, Gazeteci yazar Ahmet Karayün, Kıbrıs araştırma platformu başkanı Hasan Taş, Mimar Oğuzhan Karayün, Bayrampaşa eski ceza evi müdürü Bahtişen Er ve Dr. Mustafa Çukuryıldız katıldı.


Koç; İman, İnanç ve Azim Varsa İmkân Da Vardır…

Koç, Kahramanlarımız Adalet, Merhamet ve Sevgi Dolu Bir Dünya İçin Savaştılar. Bizde okuyan, merak eden ve üzerine düşünerek hayata yeni kapılar açan nesiller yetiştiriyoruz.

Merhamet Dolu Bir Dünya İçin Savaştılar

Tepeli, Tarihe olan bağlılık, bir milletin güç kaynağıdır ve biz bu gücü gelecek nesillerimize taşımak için çaba gösteriyoruz.

SANA EMANET BİLGİ YARIŞMASI…

Ensar Vakfı Sana Emanet Yarışması Türkiye’nin 81 ilinde yapılacak olan bir yarışmadır.

BÜYÜKÇEKMECE'NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK! ( Görüntülü Haber)

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol bölgedeki gazetecilerle iftar programında bir araya geldi. Erol projelerini gazetecilere anlattı.

Çalık, Yeni Dönem Projelerini Tanıttı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, “İstanbul’da Kazanacağımız Zaferin İşaret Fişeğini Beylikdüzü’nden Atacağız”

Akşener; Meydan Okudu… Yıldız, Gümbür Gümbür Sahaya İndik, Birilerini Korku Sardı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Esenyurt İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’ın düzenlediği iftar programına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a meydan okudu.

Sahuru Atlamayın!

Özellikle besin ve enerji ihtiyacının dengeli bir şekilde karşılanmasının Ramazan ayının sağlıklı bir şekilde geçirilmesine katkı sağlayacağını belirtiyor.

Minikler Başkanını Çok Seviyor!

Bağcılar Belediyesi'nin Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda düzenlediği etkinlikler her gün farklı konuklara ve binlerce Bağcılar sakinine ev sahipliği yapıyor.

Üner’den Türkiye Çapında Çözüm..!

Çözülen sorun sadece Çatalca’da tüm Türkiye’de şoför esnafında büyük sevinç yaşattı.

“Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!.. (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Başkan İlhan Ocaklı: 5 Yılda 220 Adet Ruhsatı İptal Ettirdik “Her Türlü Tehditi Aldım” Ama Hiç Birine Eyvallahım Olmadı!..

UNESCO’dan Büyükçekmece’ye “Tsunami Hazır Kent” Sertifikası

Türkiye’de bir ilke imza atan Büyükçekmece Belediyesi, IOC/UNESCO “Tsunami Hazır Kent” sertifikasını almaya hak kazanan ilk kent oldu.

Liyakatsizliğin, Denetimsizliğin Adı KADER Olmuştur!

Türkiye genelinde yayımlanan basın bildirisini Tüketiciyi Koruma Derneği Beylikdüzü şube başkanı Tülin Özgür okudu.

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

MEB Yardımcısı Ökten'den Eskişehir teması

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

ÖBA'dan 606 bin öğretmen faydalandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Keşan Online’nin belediye başkan adayı anketi sonuçlandı

Salı 14.2 ° / 8.6 °
Çarşamba 8.5 ° / 7.6 °
Perşembe 12.2 ° / 6.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.