Tüm Ordu’lular Fikir Fabrikasında Buluştu

Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği, kanat önderleri ile Büyükçekmece Fikir Fabrikasında Pandemi kuralları çerçevesinde bir araya geldi.

İSTANBUL 14.03.2021 17:24:54 4023 0
Tüm Ordu’lular Fikir Fabrikasında Buluştu

Tüm Ordu’lular Fikir Fabrikasında Buluştu

 

Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği, kanat önderleri ile Büyükçekmece Fikir Fabrikasında Pandemi kuralları çerçevesinde bir araya geldi.

 

Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği başkanı Nezir Karayün’ün organize ettiği kahvaltılı toplantıda Beylikdüzü’nün Ordulu kanaat önderleri bir araya gelirken, pandemi süreci ve derneğin işleyişi ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Büyükçekmece Fikir Fabrikasında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri ve Kanaat önderleri Beylikdüzünde yaşayan Orduluların birlik beraberlik içerisinde olmaları gerektiğiniz altını çizdiler.

“Çalışmalarımızı Hızlandıracağız”

Dernek başkanı Nezir Karayün, amacımız Beylikdüzü’nde yaşayan hemşerilerimizin her türlü sorunları ile hemhal olmak, acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmak bizim asli görevimizdir. Dernek olarak pandemi sürecinin ardından çalışmalarımızı hızlandırarak, Beylikdüzü’nde yaşayan hemşerilerimize ulaşarak üye çalışmalarını, sosyal ve kültürel etkinliklerimize başlayacağız dedi.

“Nerede Bir Ordulu Varsa Onun Yanında Olacağız”

Uzun yıllar Beylikdüzü, Gürpınar, İstanbul ve Ordu’da yaşayan hemşerilerine hizmet eden Gürpınar eski belediye başkanı Velittin Küçük; “Nerede bir Ordulu varsa onun yanında olduk bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz. Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarında hemşerilerimize desteğimizi sürdüreceğiz. Bugün burada bizleri bir araya getiren dernek başkanımız Nezir Karayün’e yapacağı tüm etkinlik ve hizmetlerinde destek olarak, Beylikdüzü ve İstanbul’da yaşayan Ordulu hemşerilerimizin hak ettiği yerde, gerek siyasi arenada gerekse yerel yönetimlerde sosyal ve kültürel faaliyetlerinde yapılması gereken her türlü desteği sağlayacağız dedi.

“Amacımız Birlik ve Beraberlik İçerisinde Olmak”

Dernek Kurucularından Av. Osman Gürcan Çelikkol; “Bizler Beylikdüzü’nde yaşayan Ordulular olarak, amacımız birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır. Yaşamış olduğumuz Beylikdüzü’nün siyasi, sosyal ve kültürel etkinliklerinde rol alarak, hemşerilerimizin layık oldukları gibi yaşamalarını sağlamaktır. Dernek olarak en kısa sürede lokalimizi açarak, hem Beylikdüzü hemde Ordu’muzun örf, adet, gelenek, görenek ve kültürlerimizi birlikte yaşayacağız ayrıca gençlerimizin ve kadınlarımızın da bir araya gelmelerini sağlamaktır dedi.

“Dikkatli Olmalıyız”

Dr. Mustafa Çukuryıldız, Doğanın, insanın akli zekâsı ve sevgisi beraberce el ele karşılıklı saygı ile dünyanın içinde bulunduğu şimdiki ve gelecekte ortaya çıkacak tüm zorlukları aşmaya yetecektir, ben buna inanıyorum. Zor olacak ama pandemi sürecinde de biraz daha dikkatli olmayı başarmalıyız dedi.

Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği başkanı Nezir Karayün’ün pandemi kuralları çerçevesinde Fikir Fabrikasında düzenlediği kahvaltılı toplantıya, Gürpınar eski belediye başkanı Velittin Küçük, Av. Osman Gürcan Çelikkol, Büyükçekmece Genç işadamları derneği başkanı Muhammed Mustafa Karayün, İşadamı Asım Övün, Gazeteci yazar Ahmet Karayün, Kıbrıs araştırma platformu başkanı Hasan Taş, Mimar Oğuzhan Karayün, Bayrampaşa eski ceza evi müdürü Bahtişen Er ve Dr. Mustafa Çukuryıldız katıldı.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.