Skandal İddiada Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor

Geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme’de Ukraynalı Ünlü Manken Daria Kyryliuk, The Beach Of Mama isimli plajın güvenlik görevlileri tarafından dövüldüğünü iddia etti. Momo yetkilerinden gelen açıklamada ”meydana gelen olayda güvenlik e

MAGAZİN 4.08.2020 18:44:32 6138 0
Skandal İddiada Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor

Olayın Gerçek Yüzü İddia Edildiği Gibi Mi?

Skandal İddiada Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor

Geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme’de Ukraynalı Ünlü Manken Daria Kyryliuk, The Beach Of Mama isimli plajın güvenlik görevlileri tarafından dövüldüğünü iddia etti. Momo yetkilerinden gelen açıklamada ”meydana gelen olayda güvenlik ekimizin hiçbir dahli yoktur”. Kültür ve ticaret bakanı Nuri Ersoy “bu kabul edilemez magandalığın kimsenin yanına kar kalmayacağını hep birlikte göreceğiz .” dedi

Sosyal medyada 3 dilde açıklama yapan Ukraynalı ünlü manken Daria Kyryliuk “sessiz kalmak istemiyorum ve hikâyemi bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum İzmir’de plaj güvenliği bize saldırdı.4 kız yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı polise ayrıntılı rapor verdik. Olanlara kör bir yüz çevirip oturmamalıyız.

Momo Yetkililerinden Açıklama Geldi

Momo yetkilerinin yapmış olduğu açıklamada; Daria Kyryliuk tarafından iddia edildiği gibi, meydana gelen yaralamada güvenlik ekibimizin hiçbir dahli yoktur. Güvenlik ekibimiz iki grup arasında çıkan tartışmayı büyük bir özveri ile sonlandırmak için, büyük çaba harcamıştır ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyadan Destek Geldi

Sosyal medyada pek çok Türk’ten olayla ilgili Kyryliuk’a destek mesajları atıldı.  Kültür ve Turizm bakanı Mehmet Nuri Ersoy attığı tweetle olayı kınadı. Ersoy; Cuma gecesi Çeşme’de yaşanan Turizm bölgesinde asla olmaması gereken özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum. Bu kabul edilemez magandalığın kimsenin yanına kar kalmayacağını hep birlikte göreceğiz, dedi.

Görüntüler Ortaya Çıktı

Ünlü manken Daria Kyryliuk, The Beach Of Momo’nun güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini söylerken ortaya yeni iddialar atıldı. Ünlü mankeni dövenin sevgilisi baran güneş olduğu ve Kyryliuk’un Güneş’i korumak için suçu Momo’nun güvenlik görevlilerine attığı iddia edildi.

Söz konusu olayla ilgili soruşturma devam ederken yeni kanıtlar gün yüzüne çıkmaya başladı. Erkek arkadaşı tarafından darp edildiği görüntüleri ortaya çıkan Kyryliuk o sırada sinir krizi geçirdiğini ve erkek arkadaşı Baran Güneş’in ona yardım etmeye çalıştığını söyledi.

Darp olayının görüntüleri emniyete teslim edildi.


İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

.

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim’i makamında ziyaret etti.

Savunma Sanayi iftiraları rakamlarla çürüttü!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB), BAYKAR teknolojiye atılan iftiralara yönelik yaptığı yazılı açıklamada söz konusu iddiaları rakamlarla çürüttü.

Kalp kapağı hastalıklarına dikkat!

Prof. Dr. Aleks Değirmencioğlu, kalp kapağına bağlı oluşan hastalıkların hayatı tehdit edebilen ciddi sorunlara yol açabileceğine dikkat çekti.

Gümrük'ten 8 milyar TL'lik rekor yakalama!

Ticaret Bakanlığı bünyesindeki Gümrük Muhafaza birimleri 2024 yılı ilk çeyreğinde yürütülen başarılı operasyonlar neticesinde, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 arttı.

İşsizlik verileri açıklandı

Türkiye'de işsizlik oranı, Şubat ayında bir önceki aya göre 0,3 puan azalarak yüzde 8,7 oldu. TÜİK'in açıkladığı İşgücü İstatistikleri'ne göre bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 78 bin kişi olarak belirlendi.

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

Motor, Motobike 2024 Fuarı’na, tüm markalarının teşhirini gerçekleştirdiği büyük bir stand ile katılım sağladı. 4 gün boyunca süren fuar, 135.000'den fazla motosiklet tutkununu bir araya getirdi.

Cinsel Durgunluk Sona Erdi

Bu araştırmaya katılan 1.167 kadına ve 2.543 erkeğe yöneltilen sorulara verilen cevaplar genel eğilimi ortaya koyuyor.

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

ÇEVİÇELLE, Çevreci İşletmeler Çocuklarla El Ele kampanyası ile ilkokullardaki çocuklara eğitim seti ulaştırmaya devam ediyor.

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, önceki dönem Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı, kendisini hedef alan paylaşımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.