Simge Sağın'dan Muhteşem Konser

Simge Sağın, 25 bin kişiye konser verdi.

KÜLTÜR-SANAT 31.07.2019 10:26:32 3538 0
Simge Sağın

Türk pop müziğinin sevilen ismi şarkıcı Simge Sağın 20. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alarak muhteşem bir konsere imza attı.

Küçük yaşlardan itibaren gitar çalarak besteler yapan Simge Sağın, sahne performansları ve şarkılarıyla Büyükçekmece’yi sallayarak geceye damgasını vurdu.  

“Festivalde olmaktan çok mutluyum”

Türk pop müziği severler tarafından büyük beğeni toplayan Simge, Büyükçekmece Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da binlerce genç hayranının sevgi gösterileriyle karşılandı. Günün erken saatlerinde Kültürpak’a akın eden gençler uzun kuyruklar oluşturdu.  Simge, Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne aldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, kültür ve sanata destek verdiği için Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti.

“Suat Suna’ya teşekkür ediyorum”

Şarkıcı Simge Sağın’a Büyükçekmece’nin simgesi tarihi Mimarsinan köprüsünün minyatürünü hediye eden Başkan Dr. Hasan Akgün, “Simgeye teşekkür ederken Suat Suna’ya da teşekkür etmemiz lazım. Simge’nin gelmesine en çok o vesile oldu. Gençlerimizin hepsi sizi bekliyordu. Amfide 5 bin dışarıda ise 20 bin kişi Simge Sağın konserini büyük bir heyecanla izliyor. Performansından ötürü kendisine teşekkür ediyorum” dedi.


Helvacıoğlu, Coşkuyla Karşılandı…

Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki SKM önünde oluşturulan kortej, mitingin yapılacağı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki miting alanına yürüdü.

TOKATLILAR’DAN BAŞKAN YILMAZ’A SEVGİ SELİ

Yılmaz, iftar programları kapsamında Silivri’de ikamet eden Tokatlılarla bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak her insanımıza gönlümüzü açıyor ve yüreğimizin derinliklerinde yer ayırıyoruz”

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Ülkü Ocakları Eski Başkanı, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı ve MHP Milletvekili Adayı Okan ERTORUN, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayları İçin Destek Açıklamalarında Bulundu.

SEÇİM GÜNÜ YAŞLI VE ENGELLİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Başvuru yapmak ve bilgi almak için isteyen vatandaşlar, 444 09 39 numaralı çağrı merkezi üzerinden 2321 dahili numarayı arayarak iletişime geçebilir.

‘’Vatandaşımızın canını ve malını kurtarmaya kararlıyız’’

Bugüne kadar 51 binden fazla konutun kentsel dönüşüm kapsamında yıkılarak yenilendiği Büyükçekmece’de 21 bağımsız bölümden oluşan 8 katlı yapı belediye – vatandaş işbirliğiyle yıkıldı.

Erol: Akgün, 30 Yıldır Proje Açıklıyor..!

Erol, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı “İstanbul’un Huzuru, Büyükçekmece’nin Huzuru İftar Buluşması” programında ağırladı. Erol’un hedefinde, CHP adayı ve mevcut belediye başkanı Hasan Akgün vardı.

Balıkçı Kenan'ı "Sembolük Mühürle" Kandırmaya Çalışıyorlar

BALIKÇI KENAN’A İMAMOĞLU VE ÇALIK’IN BASKILARI BİTMEK BİLMİYOR

Büyüktankaya’dan Alerji Farkındalığı..!

Seminerin amacı çocukların erken yaşta hastalıkları farketmesi ve konuyla ilgili nasıl erken tedavi olabilecekleri nasıl davranmaları gerektiği sağlık konusunda da bilinçli gençler yetiştirmek. Üsküdar ilçe genelinde başlayan semi

Üner’den Bir Günde İki Açılış…

Başkan Mesut Üner ile birlikte Çatalca ilçesi adeta açılış ve temel atma törenlerinin ilçesi oldu. Başkan Mesut Üner bu kez bir günde iki açılış gerçekleştirdi. Açılışın ilki yol açılışı oldu.

BALIKÇI KENAN’A BEYLİKDÜZÜ ZABITASI GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI OPERASYON YAPIYOR

Beylikdüzü Belediye Zabıtası Balıkçı Kenan Tesislerini ablukaya aldı. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Kenan Balcı, “Gece geliyorlar, gündüz geliyorlar. Arsamızı elimizden alıp işletmemizi mühürlemek istiyorlar” dedi.

Mart ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, 5 ürünün market ve pazarlardaki fiyat değişimini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini

Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.