Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz

1912 yılı I. Balkan Savaşı'nda Çatalca'ya kadar ilerleyen düşman kuvvetleriyle vatan topraklarını savunmak için yurdun dört bir yanından cepheye koşarak gelen ve şehit olan Alaiye Taburu’ndan 657 kahraman askerimiz için anma töreni düze

GÜNCEL 17.11.2020 13:13:37 0
Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz

Vatanımız Uğruna Canlarını Feda Eden Alaiye Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz

 

1912 yılı I. Balkan Savaşı'nda Çatalca'ya kadar ilerleyen düşman kuvvetleriyle vatan topraklarını savunmak için yurdun dört bir yanından cepheye koşarak gelen ve şehit olan Alaiye Taburu’ndan 657 kahraman askerimiz için anma töreni düzenlendi.

 

Çatalca Alaiye Şehitliği’nde düzenlenen törene; Çatalca Kaymakam Vekili Silivri Kaymakamı Ali Partal, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Binbaşı Hakan Ergül, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Kılınç, Siyasi Parti İlçe Başkan ve Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Şehit Yakınları ve Gazilerimiz, Muhtarlar ile Alanya Kent Konseyi Temsilcileri katıldı.

 

Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan anma töreni, Kur’anı-ı Kerim Tilaveti ile Şehitlerimiz için okunan dualarla devam etti. Tören; Şehitliğe karanfil sunumu ile son buldu. 

Nehir Yatağında Bir Kişi Ölü Bulundu

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’nin Keşan ilçesinde bir kişi nehir yatağında ölü bulundu. Kimlik tespiti ve olayın meydana gelişine ilişkin soruşturma sürüyor.

Erten, Amacımız Sendikal Çalışmaların Gücünü Artırmak

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türk Eğitim-Sen İstanbul 11 Nolu Şube Başkanlığı, sendikal çalışmaların gücünü artırmak ve bölgesel iş birliğini pekiştirmek amacıyla Silivri İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

27 İlde FETÖ'ye 71 gözaltı!

27 ilde FETÖ'ye 71 gözaltı!

SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk...

SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk... Otizm eğitimine dijital platform SOBEP

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde kaç arttı..

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,1 arttı... İnşaat sektörü güçlü artış gösterdi

Veledromu’nda Torku rüzgarı! Madalyalar peş peşe

Konya Veledromu’nda Torku rüzgar! Madalyalar peş peşe

Trabzon’da Balkan Harbi şehitleri anılacak

Trabzon’da Balkan Harbi şehitleri anılacak

Bilgi ve iletişim sektörü revaçta

Hizmet üretiminde bilgi ve iletişim sektörü revaçta

Dijital çağın kalbi Kocaeli’de atacak

Dijital çağın kalbi Kocaeli’de atacak

Kandilli’den Marmara için kritik adım!

Kandilli’den Marmara için kritik adım! Deprem Erken Uyarı Sistemi ilk sınavı başarıyla verdi

MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu buluştu

MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Bursa’da buluştu

Meram’da çocuklar doğa için yarışacak

Konya Meram’da çocuklar doğa için yarışacak

Raket şampiyonluk kürsüsüne oturdu

Bursa Osmangazili raket şampiyonluk kürsüsüne oturdu

Tarım-ÜFE yıllık yüzde 45,40 arttı!

Tarım-ÜFE yıllık yüzde 45,40 arttı! Tek yıllık bitkisel ürünlerde sert fiyat artışı

Gecikme Zammı Oranı, Yeni Düzenleme Yürürlüğe Girdi

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 13 Kasım 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile gecikme zammı oranında önemli bir değişiklik yapıldı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.