Protokolle Bir Araya Geldiler

Esenler protokolü ile bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, mahalle muhtarlarına 'Esenler'in mahallelerinde kentsel dönüşüm devam edecek' dedi.

İSTANBUL 2.07.2020 17:32:03 2710 0
Protokolle Bir Araya Geldiler

Göksu Protokolle Bir Araya  Geldi

Esenler protokolü ile bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, mahalle muhtarlarına "Esenler'in mahallelerinde kentsel dönüşüm devam edecek" dedi.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, salgın hastalık sebebiyle uzun bir aradan sonra protokolle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Esenler 15 temmuz Millet Bahçesi'nde yapılan toplantıya Esenler Kaymakamı Adil Karataş, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Hakan Bolat, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda ilk olarak tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen pandemi süreci ele alındı. Esenler'in bu salgın sürecinde yaptığı çalışmalar ve hizmetler değerlendirildi. Devam eden bu zorlu süreçte, önümüzdeki günlerde Esenler için neler yapılması gerektiği üzerine fikir alışverişi yapıldı.

Esenler'e kazandırılacak yeni projeler; Hanımlar Konağı, Şehir Düşünce Merkezi, Gençlik Merkezi hakkında  bilgiler veren Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, mahalle muhtarlarına da kentsel dönüşümün devam edeceğini söyledi.

Toplantının ardından Başkan Göksu'nun önderliğinde 15 Temmuz Millet Bahçesi gezildi. Meyve bahçesinden sebze ve meyve toplayan Göksu, protokole ikram etti.


Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Üniversitesi’nde düzenlenen deney, bilim ve resim atölyelerinde eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Bu kurslarda öğrenciler ilgi alanları ve yeteneklerini keşfederek alanında uzman isimler tarafından geleceğe hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 kişi gözaltına alındı.

Tekstil ve hazır giyimin ihracat şampiyonları belli oldu

Bursa’da tekstil, hazır giyim ve konfeksiyon sektörlerinde ihracat başarısı gösteren firmalar ödül ve ihracata katkı sertifikası almaya hak kazandı.

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

Yonca Zeren’in ilk tekli çalışması ‘’ Benim Seni Görmem Lazım’’ Haluk Özkan Projects çatısı altında müzik severlere sunuldu.

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

2023 Yılı Belediye Faaliyet Raporu kabul edildi. Toplantıda kentsel dönüşümden altyapıya, eğitimden gençlere kadar pek çok alanda Bağcılar’ın gelişimine yönelik çalışmalar anlatıldı.

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

.

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.