Okul Alışverişinin Güvenli Adresi

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala okul alışverişi heyecanı çocukları sardı. Aile bütçesini düşünen Migros, en kaliteli ürünleri geniş seçeneklerle sunuyor.

EĞİTİM 28.08.2019 11:46:09 5380 0
Okul Alışverişinin Güvenli Adresi

OKUL ALIŞVERİŞİNDE UYGUN FİYATA KALİTELİ ÜRÜNLER MİGROS’TA!

 

Yılın her günü evin tüm ihtiyaçlarına yönelik ürünleri müşterilerine sunan Migros, okul alışverişinin de güvenilir adresi. Anaokulundan üniversiteye kadar tüm öğrencilerin okulda ihtiyacı olabilecek malzemeleri kalite kontrollerinden geçtikten sonra raflarına taşıyan Migros, 700 çeşide varan geniş ürün seçeneklerini en uygun fiyatlarla sunuyor.

 

Migros’a özel ürünlerle okul çantasını 25 TL’ye doldurun

Kırtasiye grubunda “Sadece Migros”ta bulunan ürünlere geniş yer verilirken, markaların sadece Migros’a özel olarak hazırladığı lisanslı ve lisanssız set ürünleri de mağazalarda yerini aldı. Öğrenciler School Time ve KulinArt markalı ürünlerin yer aldığı yaklaşık yüzlerce ürüne sadece Migros mağazalarından ulaşabilecek.

Migros’ta, kurşun kalem, kırmızı kalem, silgi, kalemtıraş, kalem çantası, 60 ve 80 yapraklıdefterin yer aldığı sırt çantası ortalama 25 TL’ye hazırlanıyor. Her öğrencinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan ve tarzını yansıtan sırt çantası ise 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Migros, defter grubunda 1,25 TL’den başlayan geniş bir portföye sahip.

 

Çocukların hayal dünyasına renkli dokunuşlar

5,90 TL’den farklı alternatiflerle raflardaki yerini alan kalem kutusunun başlıca malzemelerinden 10’lu kurşun kalem 3,70 TL, 4’lü kırmızı kalem 1,75 TL’ye, School Time hazneli kalemtraş 2,5 TL’ye, School Time 3’lü renkli silgi 2,5 TL’ye, Office Time 5’li tükenmez kalem 2,45 TL’ye Migros mağazalarında satışa sunuluyor. Çocukların hayal dünyalarını renklendiren çalışmalar için kullanacakları School Time 4 parça çizim seti 2,25 TL, öğrenci makası 1,5 TL, Fly kırılmayan cetvel 3,90 TL, Adel yapışkan bant 12 mm X 10 m 1,5 TL, Fly Color 10’lu el işi kâğıdı 1,95 TL’ye, School Time 12 renkli kuru boya 5,45 TL, pastel boya 2,95 TL, sulu boya ise 4,5 TL’ye raflardaki yerini aldı.

 

Migros’taki kırtasiye ürünlerine uluslararası standartlarda kalite

Müşterilerinin yaşam kalitesini artıracak çağdaş, kaliteli, güvenilir ve ekonomik ürünler sunan Migros, üretimden tüketime kadar uzanan Kalite ve Ürün Güvenliği Sistemi’nin tüm gereklerini çocukların yıl boyu kullanacakları kırtasiye ürünlerinde de titizlikle yerine getiriyor. Geleceğin teminatı çocukları okul sıralarında da düşünen Migros, satışa sunduğu tüm kırtasiye ürünlerini, “Migros Kırtasiye Ürünleri Kalite Standartları” çerçevesinde kalite ve ürün güvenliği kontrolünden geçiriyor. Migros’un satışa sunduğu kırtasiye ürünlerinin hepsi uluslararası standartlar çerçevesinde Fitalat, Kadmiyum, Nikel, Azo Boyar, Ağır Metal gibi pek çok test aşamasından geçiyor. Etiketlerin yasal gerekliliklere uygunluğu kontrol edilirken, tedarikçi firmalardan da ürünlere ait analiz raporları alınıyor. Tüm bu incelemelerin sonucunda Migros, sadece güvenilir ürünleri raflarına taşıyor.


Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.