Ödüllü Oyuncu Müjdeyi Verdi

Ödüllü sinema oyuncusu Füsun Demirel, geçtiğimiz gün Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.

MAGAZİN 29.05.2019 11:48:16 7582 0
Ödüllü Oyuncu Müjdeyi Verdi

Bayram alışverişi için Trump AVM’ye gelen ünlü oyuncu Füsun Demirel, menisküs yırtılması tedavisi görürken işini aksatmayarak filmde oynamıştı. Rol aldığı ‘Geçmiş Olsun’ adlı filmin Haziran’da vizyona gireceğini söyleyerek, TV dizisi hazırlığı içinde olduğu müjdesini de verdi.

Mutluluğu gözlerinden okunan sevilen oyuncu, Trump AVM’nin tüm katlarını turlayıp bayram için alışveriş yaptıktan sonra AVM’den ayrıldı.


Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim’i makamında ziyaret etti.

Savunma Sanayi iftiraları rakamlarla çürüttü!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB), BAYKAR teknolojiye atılan iftiralara yönelik yaptığı yazılı açıklamada söz konusu iddiaları rakamlarla çürüttü.

Kalp kapağı hastalıklarına dikkat!

Prof. Dr. Aleks Değirmencioğlu, kalp kapağına bağlı oluşan hastalıkların hayatı tehdit edebilen ciddi sorunlara yol açabileceğine dikkat çekti.

Gümrük'ten 8 milyar TL'lik rekor yakalama!

Ticaret Bakanlığı bünyesindeki Gümrük Muhafaza birimleri 2024 yılı ilk çeyreğinde yürütülen başarılı operasyonlar neticesinde, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 arttı.

İşsizlik verileri açıklandı

Türkiye'de işsizlik oranı, Şubat ayında bir önceki aya göre 0,3 puan azalarak yüzde 8,7 oldu. TÜİK'in açıkladığı İşgücü İstatistikleri'ne göre bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 78 bin kişi olarak belirlendi.

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

Motor, Motobike 2024 Fuarı’na, tüm markalarının teşhirini gerçekleştirdiği büyük bir stand ile katılım sağladı. 4 gün boyunca süren fuar, 135.000'den fazla motosiklet tutkununu bir araya getirdi.

Cinsel Durgunluk Sona Erdi

Bu araştırmaya katılan 1.167 kadına ve 2.543 erkeğe yöneltilen sorulara verilen cevaplar genel eğilimi ortaya koyuyor.

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

ÇEVİÇELLE, Çevreci İşletmeler Çocuklarla El Ele kampanyası ile ilkokullardaki çocuklara eğitim seti ulaştırmaya devam ediyor.

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, önceki dönem Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı, kendisini hedef alan paylaşımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ramazan Bayramı Çatalca’da Bir Başka Güzel...

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ilçede Ramazan Bayramını sabahın ilk ışıklarından itibaren vatandaşlarla bir araya gelerek kutladı.

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi  

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezinde Gerçekleşen 7. Olağan Genel Kurul Toplantısında Karayün 7. Kez genel başkan seçildi.

Nezir Karayün'den Polis haftası mesajı

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün'den Polis haftası mesajı

Eczacı Şennur Erçeri, Polis haftası kutlama mesajı

Eczacı Şennur Erçeri, Polis haftası kutlama mesajı

Stratejik Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Hiçbir ayrım gözetmeyen, siyaset üstü bir anlayışla hizmet ettik. Söz verdiğimiz işlerden fazlasını yaptık. Beylikdüzü her alanda yıldızlaşmaya, yükselmeye devam edecek” diye konuştu.

ENGELLİ VE YAŞLILARA BAYRAM TIRAŞI

Esenyurt’ta yaşayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile engelli bireylerin bayram tıraşları ve kişisel bakımları belediye ekipleri tarafından yapıldı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.