Mutluluk Şehri Buluşması

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ilçe genelinde düzenlenen Mutluluk Şehri Buluşmalarına katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor.

YAŞAM 13.12.2018 13:25:02 6576 0
 Mutluluk Şehri Buluşması

            Mutluluk Şehri Buluşması

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ilçe genelinde düzenlenen Mutluluk Şehri Buluşmalarına katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor.

 “Sosyal belediyecilikte de fark yarattık”

Eşi Hatice Akgün’le birlikte Tepecikli kadınlarla bir araya gelen Başkan Akgün, “Belediyecilik insanları mutlu etme sanatıdır. Ben ve ekibim sizleri mutlu edebilmek adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanısıra sosyal belediyecilik alanında da fark yaratan projeler ortaya koyduk. Örneğin Büyükçekmeceli kadınlar için onlarca branşta ücretsiz eğitim veriyoruz. Evde oturmaktan sıkılan, içindeki yeteneği ortaya çıkartmak isteyen yada evinin bütçesine katkı sağlamak isteyen kadınlarımız Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Kurslarına katılabilir. Böylelikle hem kendinizi daha da geliştirir hem de ilgi duyduğunuz alanda bir meslek sahibi olabilirsiniz” diye konuştu.

“Tepecik’in çehresi değişti”

2009 yılında Büyükçekmece’ye bağlanan Tepecik’e yapılan hizmetlerle bölgenin kaderinin değiştiğini de belirten Başkan Akgün, “Çocuklarımızın ve sizlerin sosyal ve kültürel yaşamına büyük katkı sağlayan Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi’ni yaptık. Büyükçekmece’nin en özel ve en güzel camilerinden bir tanesi olan Tepecik Saray Camii ve çevre düzenlemesi ile Tepecik’in çehresini değiştirdik. Atatürk Caddesi’ni yenileyerek modern ve ömürlük bir cadde kazandırdık. Yaptığımız parklar ile şehrimizin daha da güzel ve yeşil olmasına katkı sağladık. Bugün gelinen noktada ülkemizin ekonomik durumu ortada. Türkiye’deki tüm belediyeler sıkıntılı bir süreçten geçiyor. İmkanlarımız kısıtlı. Ancak buna karşın hizmetlerimiz de tüm hızıyla devam edecek. Tepecik’te yapmakta olduğumu İbrahim Erkal Sosyal Tesisi’nde ailenizle, komşularınızla beraber huzurla oturup çayınızı çorbanızı içebileceksiniz. Her türlü sosyal aktiviteyi gerçekleştirebileceksiniz” şeklinde konuştu.

Talepleri birinci ağızdan dinledi

Tepecikli vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi’nin önümüzde süreçte hayata geçireceği projeleri anlattı. Başkan Akgün, Tepecikli kadınların istek ve önerilerini de dinleyerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

 

 


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.