Metal Yorgunluğuna Son Verelim
Bu program; Adom Medya Bünyesinde Yayın Hayatını Sürdüren Start Tv ve Start Türk Stüdyolarında Yayına Hazırlamıştır.
Adom Medya Bünyesinde Yayın Hayatını Sürdüren Start Tv ve Start Türk’te yayınlanan Nezir Karayün ile Hürbakış programının konuğu Yeniden Refah partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Orhan Yiğit oldu.
Heyecanını Kaybettiyse, Üretemiyorsa Bıraksın
Yeniden Refah partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Orhan Yiğit; “Büyükçekmece yüz ölçümü olarak geniş ve güzel bir ziraat bölgesidir. Yerel yönetim bir öncülük yaparak, çiftçilerimizin üretmiş olduğu mamullerin satışını yaptırarak vatandaşa istihdam sağlayabilir. Belediye Başkanlığı için 30 yıl uzun bir süre Belediyecilik aşkla, şevkle yapılan bir iştir, uzun zaman olduğu için Dr. Hasan Akgün’ün aşkı bitmiş olabilir. Çalışmaları hususunda Mimarsinan, Muratçeşme mahallesinde oturuyorum henüz bir çalışma göremedik, özellikle yollarımız olmak üzere bir çok eksiklerimiz bulunmakta. Heyecanını kaybettiyse, üretemiyorsa bıraksın. Biz Yeniden Refah partisi olarak Büyükçekmece yönetimine talibiz.”
Borç Alma Dönemine Son Verilmeli
19 yıldır yöneten idarenin bugün geldiği durum kötü. Bugün ekonomik olarak büyük sıkıntılarımız var, ister yerel ister genel yönetim olsun vatandaşımızı ekonomik olarak istediği yere getiremezler. Pandemi dolayısıyla ülkemiz zor durumda vatandaşlarımız fedakârlık yapıyor gerekli olduğu halde bizde yapmaya hazırız. fakat devletten bir fedakarlık göremiyoruz. Ekrem İmamoğlu Büyükşehir Belediye Başkanlığına geldiğinde dış kaynaklardan borç alımları başladı, biz kendi kaynaklarımızı kullanmalıyız, bunları hükümetin çözmesi lazım ve bu borç alma dönemine son verilmeli.
Milli Ekonomi Kitabımızı Çıkardık
Corona virüsü kapsamında sağlık bakanlığının yapması gereken çalışmaları yaptığını düşünüyorum. Bu zorlu süreçte temizlik, maske ve mesafe kuralına uymak şuan ki şartlarda pek mümkün değil, toplu ulaşım ile ilgili ciddi sıkıntılar var. Simülasyon ekiplerinin desteği alınarak yeni çözümler üretilebilir.
Yeniden Refah Partisi olarak genç birliğimizle yola çıktık. Kendi milli kaynaklarımızla kalkınma arzumuz var. Bu uğurda Milli Ekonomi kitabımızı çıkardık, en kısa sürede yayımlanması temennimiz. Hiçbir karşılık beklemeyen tek kuruluşuz, tek beklentimiz vatandaşın teveccühü ve destekleridir dedi.
Orhan Yiğit Kimdir?
Yeniden Refah Partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Orhan Yiğit; “1956 Sivas Suşehri Akıncı köyü doğdu, ilkokulu Sivas’ta, liseyi İstanbul Davutpaşa lisesinde bitirdi. Bağcılar’ da ikamet ederken tekstil işine başlamış 40 yıl bu işi yapmıştır. 2000’li yıllarda Büyükçekmece’de ikamet etmeye başlamış, 2007 yılında Saadet Partisi’nde göreve başladı. 2009 yılında ilçe başkanı olmuş, Saadet Partisinden ayrılarak, Yeniden Refah Partisinin kurulmasıyla ilçe başkanlığı görevine getirildi ve halen ilçe başkanı olarak görev yapmakta.
Haber: Nevin CAN
Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda bu mübarek gecenin affın ve arınmanın kapısı olduğunu vurguladı.
Beylikdüzü Sivaslılar Derneği Başkanı Eyüp Günay, Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak hemşerilerinin ve tüm İslam aleminin kandilini kutladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Biz piyasalar olarak son günlerde alışık olmadığımız bir dalgalanma yaşıyoruz.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 255 milyon 436 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını bildirdi.
Gösteri Merkezi’nde sahneye çıktığımda salonu dolduran herkesin gözlerinde aynı heyecanı gördüm.
Beylikdüzü Belediyesi olarak modern çağın insanı yalnızlaştıran yönlerine sanatın diliyle ayna tutuyoruz.
ANALİZ / ERCAN KUTLU - Gençler neden umutsuz? İşsizlik, eğitim, göç hayalleri ve kimlik bunalımı Türkiye’yi sessiz bir gelecek krizine mi sürüklüyor?
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, komşularımızın can güvenliğini her şeyin üzerinde tutarak ilçemizi gelecekteki afetlere karşı çelikten bir zırhla korumak için dev bir adım attı.
Çayırova’nın genç dev adamları Kocaeli ikincisi oldu
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, ilçenin sosyal dokusuna dokunan projelerine bir yenisini daha ekleyerek Zafer Mahallesi sakinlerini sevindirdi.
Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan mesai arkadaşımız Tuncay Menekşe, sergilediği dürüstlükle hepimizin göğsünü kabarttı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.