Metal Yorgunluğuna Son Verelim

Yerel yönetim bir öncülük yaparak, çiftçilerimizin üretmiş olduğu mamullerin satışını yaptırarak vatandaşa istihdam sağlayabilir.

SİYASET 9.02.2021 17:14:28 3586 0
Metal Yorgunluğuna Son Verelim

Metal Yorgunluğuna Son Verelim

Bu program; Adom Medya Bünyesinde Yayın Hayatını Sürdüren Start Tv ve Start Türk Stüdyolarında Yayına Hazırlamıştır.

Adom Medya Bünyesinde Yayın Hayatını Sürdüren Start Tv ve Start Türk’te yayınlanan Nezir Karayün ile Hürbakış programının konuğu Yeniden Refah partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Orhan Yiğit oldu.

 Heyecanını Kaybettiyse, Üretemiyorsa Bıraksın

Yeniden Refah partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Orhan Yiğit; “Büyükçekmece yüz ölçümü olarak geniş ve güzel bir ziraat bölgesidir. Yerel yönetim bir öncülük yaparak, çiftçilerimizin üretmiş olduğu mamullerin satışını yaptırarak vatandaşa istihdam sağlayabilir. Belediye Başkanlığı için 30 yıl uzun bir süre Belediyecilik aşkla, şevkle yapılan bir iştir, uzun zaman olduğu için Dr. Hasan Akgün’ün aşkı bitmiş olabilir. Çalışmaları hususunda  Mimarsinan, Muratçeşme mahallesinde oturuyorum henüz bir çalışma göremedik, özellikle yollarımız olmak üzere bir çok eksiklerimiz bulunmakta. Heyecanını kaybettiyse, üretemiyorsa bıraksın. Biz Yeniden Refah partisi olarak Büyükçekmece yönetimine talibiz.”

Borç Alma Dönemine Son Verilmeli

19 yıldır yöneten idarenin bugün geldiği durum kötü. Bugün ekonomik olarak büyük sıkıntılarımız var, ister yerel ister genel yönetim olsun vatandaşımızı ekonomik olarak istediği yere getiremezler. Pandemi dolayısıyla ülkemiz zor durumda vatandaşlarımız fedakârlık yapıyor gerekli olduğu halde bizde yapmaya hazırız. fakat devletten bir fedakarlık göremiyoruz. Ekrem İmamoğlu Büyükşehir Belediye Başkanlığına geldiğinde dış kaynaklardan borç alımları başladı, biz kendi kaynaklarımızı kullanmalıyız, bunları hükümetin çözmesi lazım ve bu borç alma dönemine son verilmeli.

Milli Ekonomi Kitabımızı Çıkardık

Corona virüsü kapsamında sağlık bakanlığının yapması gereken çalışmaları yaptığını düşünüyorum. Bu zorlu süreçte temizlik, maske ve mesafe kuralına uymak şuan ki şartlarda pek mümkün değil, toplu ulaşım ile ilgili ciddi sıkıntılar var. Simülasyon ekiplerinin desteği alınarak yeni çözümler üretilebilir.

Yeniden Refah Partisi olarak genç birliğimizle yola çıktık. Kendi milli kaynaklarımızla kalkınma arzumuz var. Bu uğurda Milli Ekonomi kitabımızı çıkardık, en kısa sürede yayımlanması temennimiz. Hiçbir karşılık beklemeyen tek kuruluşuz, tek beklentimiz vatandaşın teveccühü ve destekleridir dedi.

Orhan Yiğit Kimdir?

Yeniden Refah Partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Orhan Yiğit; “1956 Sivas Suşehri Akıncı köyü doğdu, ilkokulu Sivas’ta, liseyi İstanbul Davutpaşa lisesinde bitirdi. Bağcılar’ da ikamet ederken tekstil işine başlamış 40 yıl bu işi yapmıştır. 2000’li yıllarda Büyükçekmece’de ikamet etmeye başlamış, 2007 yılında Saadet Partisi’nde göreve başladı. 2009 yılında ilçe başkanı olmuş, Saadet Partisinden ayrılarak, Yeniden Refah Partisinin kurulmasıyla ilçe başkanlığı görevine getirildi ve halen ilçe başkanı olarak görev yapmakta.

Haber: Nevin CAN


Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.