İsmi Esenyurt’ta Yaşayacak

Esenyurt Belediyesi, Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde yapımını tamamladığı ilçenin en büyük spor tesisine Dünya, Olimpiyat ve Avrupa şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun ismini verdi.

SPOR 19.11.2020 11:50:16 3452 0
İsmi Esenyurt’ta Yaşayacak

Naim Süleymanoğlu’nun İsmi Esenyurt’ta Yaşayacak

Esenyurt’un En Büyük Spor Tesisine Naim Süleymanoğlu’nun İsmi Verildi

Esenyurt Belediyesi, Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde yapımını tamamladığı ilçenin en büyük spor tesisine Dünya, Olimpiyat ve Avrupa şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun ismini verdi.

Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, yapımını tamamladığı spor tesisine Türkiye’nin gururu Naim Süleymanoğlu’nun ismini verdi. Cep Herkülü lakaplı Naim Süleymanoğlu’nun üçüncü ölüm yıl dönümünde Esenyurt’ta anma töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Naim Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, müdürler ve ilçe protokolü katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende, Naim Süleymanoğlu’nun isminin verildiği Esenyurt’un en büyük spor tesisinin açılışı yapıldı. Açılış sonrasında, Başkan Bozkurt ve beraberindekiler tesisi gezdi.

“Bizim İçin Önemli Olan Bir Tesise Adını Verdik”

Törende konuşma yapan Başkan Bozkurt, “Naim Süleymanoğlu, bence çok az insanın başarabileceği bir başarıyı kısa yaşamının içine sığdıran, bu coğrafyanın yetiştirdiği en önemli kişilerden bir tanesidir. Bence Naim Süleymanoğlu’nu Naim Süleymanoğlu yapan onun sporda elde ettiği başarı değil, Bulgaristan’da başlatılan bir asimilasyonu dünyaya duyurmak üzere çıktığı bir yoldur. O bizim aynı zamanda ulusal kahramanımız, bizi birleştiren, bizi birbirimize bağlayan bir kişidir. Bu yüzden burada bizim için önemli olan tesisimize onun adını verdik” dedi.

“O’nun İsmini Yaşatmaya Devam Edeceğiz”

Böyle bir isimle aynı coğrafyada aynı çatı altında bulunmaktan gurur ve onur duyduğunu belirten Başkan Bozkurt, “Kendisine bize kattığı değerler için çok ama çok teşekkür ediyorum. O bizim yüreğimizde hep var olacaktır. Çünkü birçok gencin, birçok vatandaşımızın kendini değerli hmesini sağlamıştır. Ben hatırlıyorum hayat dururdu o yarışmalarda, bütün Türkiye dururdu ve o halteri kaldırdığında, yani meşhur ağırlığının üç katının on kilo fazlasını kaldırdığında, İstanbul’da her sokaktan alkış sesleri yükselirdi. Bu umudu bize yaşatmıştır. Elimizdeki tesise onun adını verdik. Umarım onun ismi uzun yıllar yaşar, yaşatmaya devam edeceğiz. Ben tesisin yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Esenyurt’un En Büyük Spor Tesisi

3 Olimpiyat, 7 Dünya ve 6 Avrupa Şampiyonluğu kazanan, 46 tane dünya rekoru kırarak ‘Asrın Sporcusu’ unvanını alan Naim Süleymanoğlu’nun ismi Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde yapılan Esenyurt’un en büyük spor tesisinde yaşatılacak. Amatör spor kulüplerinin, altyapıdan üstyapıya kadar ücretsiz olarak antrenmanlarını yapabilecekleri alan ve imkana sahip olan tesiste, 3 antrenman sahası, koşu parkuru, ilçedeki amatör spor kulüpleri için oluşturulan yerler, soyunma odaları ve çeşitli sosyal alanlar yer alıyor. Esengücü Ampute takımı da antrenmanlarını bu tesiste yapıyor.
 


Balıkçı Kenan'ı "Sembolük Mühürle" Kandırmaya Çalışıyorlar

BALIKÇI KENAN’A İMAMOĞLU VE ÇALIK’IN BASKILARI BİTMEK BİLMİYOR

Büyüktankaya’dan Alerji Farkındalığı..!

Seminerin amacı çocukların erken yaşta hastalıkları farketmesi ve konuyla ilgili nasıl erken tedavi olabilecekleri nasıl davranmaları gerektiği sağlık konusunda da bilinçli gençler yetiştirmek. Üsküdar ilçe genelinde başlayan semi

Üner’den Bir Günde İki Açılış…

Başkan Mesut Üner ile birlikte Çatalca ilçesi adeta açılış ve temel atma törenlerinin ilçesi oldu. Başkan Mesut Üner bu kez bir günde iki açılış gerçekleştirdi. Açılışın ilki yol açılışı oldu.

BALIKÇI KENAN’A BEYLİKDÜZÜ ZABITASI GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI OPERASYON YAPIYOR

Beylikdüzü Belediye Zabıtası Balıkçı Kenan Tesislerini ablukaya aldı. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Kenan Balcı, “Gece geliyorlar, gündüz geliyorlar. Arsamızı elimizden alıp işletmemizi mühürlemek istiyorlar” dedi.

Mart ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, 5 ürünün market ve pazarlardaki fiyat değişimini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini

Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.