İpek, Tedavi Yöntemleriyle Dikkat Çekiyor

İstanbul’un tanınmış Genel Cerrahi Uzmanı Endoskopist Operatör Dr. Serkan Fatih İpek, uzun yıllar Silivri’de başhekimlik görevini başarıyla yerine getirdikten sonra, Silivri’de açtığı kliniği ile bölge halkına hizmet etmeye devam

VİDEO GALERİ 8.11.2021 18:25:18 3245 0
İpek, Tedavi Yöntemleriyle Dikkat Çekiyor

İpek, Tedavi Yöntemleriyle Dikkat Çekiyor

 

İstanbul’un tanınmış Genel Cerrahi Uzmanı Endoskopist Operatör Dr. Serkan Fatih İpek, uzun yıllar Silivri’de başhekimlik görevini başarıyla yerine getirdikten sonra, Silivri’de açtığı kliniği ile bölge halkına hizmet etmeye devam ediyor.  

 

Özellikle covit-19 salgını ile birlikte hastaneler de yaşanan yoğunluk nedeniyle bulaş riski yüksek olduğu için sağlık sorunu yaşayanların tercihi özel klinikler oluyor. Hastaneler de insan akışının fazla olması, covit-19’un yayılımının hızlı olacağı görüşüne sahip olan hastaların yaşadıkları tedirginlik özel kliniklere yönelim artarken, özel klinikler bu zor süreçte bir anlamda sağlık sorunu yaşayanların kurtarıcısı oluyor.  

 

Öğretim Üyesi Genel Cerrahi Uzmanı Endoskopist Operatör Doktor Serkan Fatih İpek, kliniğinde uyguladığı tedavi yöntemleri ve Diyetisyen İlksen Akdoğan’ın hazırladığı diyet programları ile hastalara şifa dağıtmaya devam ediyorlar. 

 

Y. Doç. Dr. Serkan Fatih İpek kliniğinde safra kanalları, karaciğer, pankreas, dalak, safra kesesi, ince ve kalın bağırsak rektum ve mide dahil karın ve buna bağlı organlarla ilgili olan pek çok hastalık tipini cerrahi müdahale teknikleri ile tedavi ediyor. Ayrıca günümüzün en ciddi sağlık sorunlarından olan kanser hastalıklarını da cerrahi yöntemler ile tedavi ederek hastaların sağlıklarına kavuşması mümkün oluyor.

 

Çağın hastalığı, obezite hastalarına uyguladığı ameliyatsız tedavi yöntemleri olan mide botoksu ve mide balonu ve beraberinde sağladığı diyetisyen desteği ile sağlıklı kilo verilmesini sağlıyor. Ayrıca vücut kitle indeksi 40 ve üzeri hastalara kilo vermede etkili bir yöntem olan tüp mide ve gastrik bypass ameliyatlarını uyguluyor. Böylece hastalar çok daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde hayallerindeki kiloya kavuşuyorlar. 

 Öte yandan covit-19 salgınınada dikkat çeken Dr. Serkan Fatih İpek, covit-19 salgının bir an önce ortadan kalkması için uyarıların herkes tarafından ciddiye alınması gerektiğine de vurgu yaparak bilim insanlarının uyarı ve önerilerinin mutlaka dikkate alınması gerektiğine dikkat çekerek 'aşılarımızı mutlaka olalım ve maske mesafe, hijyen gibi kurallara da mutlaka dikkat edelim'  uyarısında da bulundu.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.