Hukuk Dışı Uygulamaya Son Verdik

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Birlik otobüs garajında düzenlenen toplantıda ilçede faaliyet gösteren taksi, otobüs, minibüsçü esnafları ve oda temsilcileri ile bir araya geldi.

SİYASET 28.09.2020 16:46:21 1965 0
Hukuk Dışı Uygulamaya Son Verdik

Başkan Yılmaz: “Silivri’nin Problemleri Siyasi Malzeme Yapılamayacak Kadar Önemli”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Birlik otobüs garajında düzenlenen toplantıda ilçede faaliyet gösteren taksi, otobüs, minibüsçü esnafları ve oda temsilcileri ile bir araya geldi.

Silivri belediye Başkanı Volkan Yılmaz, otobüs, minibüs ve taksi esnaflarının temsilcileri ile bir araya geldi. Silivri Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve esnafların sorunlarının istişare edildiği toplantıya Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Birlik Kooperatif Başkanı Bülent Akbaş, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin, Mavi Marmara A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gürler, Halkbank Silivri Şube Müdürü Tolga Helvacıoğlu ve çok sayıda taksi, otobüs ve minibüsçü esnafı katıldı.

Başkan Yılmaz: “El Ele Tutuşarak Sorunları Bir Bir Çözüyoruz”

Taksi, otobüs ve minibüsçü esnafının sorun ve taleplerinin istişare edildiği toplantıda konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Belediye Başkanı olmadan önce bütün seçim meydanlarında, kahve toplantılarında, “Silivri’nin birikmiş kronik problemlerini kendimize dert edineceğiz, kederleneceğiz. Göreceksiniz bu dertlenme bize bu problemlerin çözümünde en büyük faktör olacak. Biz gece gündüz Silivri’nin problemleri ile yatacağız.” dediklerini hatırlatarak, “Silivrililik ruhu altında Silivri’nin problemleri altında bir araya gelip bu problemleri çözerken de yan yana gelmesi imkânsız diye addedilen insanlar bir bakmışsınız el ele tutuşmuş, gönül gönüle vermiş Silivri’nin problemlerini çözüyorlar. İşte bugün de esasında yapılan tam da bu. Çünkü Silivri’nin problemleri, esnafın problemleri, siyasi malzeme yapılamayacak kadar bizler için önemli.” diye konuştu.

“Bütün Ayrıcalıklı Grupları Normal Vatandaş Seviyesine İndirdik”

Konuşmasında, hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlara eşit mesafede hizmet ettiklerini de vurgulayan Başkan Yılmaz, “Ben herkese eşit mesafede olacağımı söyledim. Kimseyi ötelemeyeceğimi, Silivri’nin tam ortasında pergelin sabit ucu olacağımı ve herkese ne bir adım uzak, ne bir adım yakın olacağımı söyledim. Bunu uygulamalarımızla yaşayarak görüyoruz. Kişiler, guruplar, siyasi baronlar, iş dünyasının baronlarının değil vatandaşın belediye başkanı olacağız dedik. Bütün ayrıcalıklı guruplar normal vatandaşın seviyesine inecek dedik. Silivri’yi şeffaf, denetlenebilir ve her kuruşunun hesabını veren bir belediye yağacağız dedik.  Bunları yaparken de ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın.’ prensibini de kendimize şiar edindik.” dedi.

“İbb Meclisinde Bu Hukuk Dışı Uygulamaya Son Verin Dedik”

Bordo renkten sarı renge dönen taksilerle ilgili yaşanan süreci de anlatan Başkan Yılmaz, birlik ve beraberlik ile tüm sorunların çözülebildiğine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi: “Birbirimize omuz vererek makul mantıklı bütün problemlerinizin çözümü için önünüze düşeceğimi, öncü olacağımı, her platformda sözcünüz olacağımızı söyledik. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Gurup Başkanvekili olarak İBB’de ilk olarak, adayken de Sayın Binali Yıldırım ile gelip taksi duraklarımızı ziyaret ettiğimizde şunu söylemiştik: İstanbul’da insan haklarına aykırı bir durum var. Bordo ve sarı taksiler var dedik. Tüm taksici esnafının aynı haklardan, aynı olanaklardan yararlanması gerekir dedik ve bu sözü verdik. İBB Meclisinde de Şubat ayında meclis kürsüsünden bu hukuk dışı uygulamaya son verin, gelin hep beraber el ele tutuşalım bu problemi çözelim dedik. Ve bir masa etrafında bir araya gelerek tüm partilerin desteği ile bu sarı taksi kırmızı taksi ayrışması ortadan kalktı. Minibüsçü esnafımızın problemlerini de biliyoruz. Odalarımızla, kooperatiflerimizle sorunların çözülmesi adına sürekli irtibat halindeyiz. Doğru iletişim kanalları kurulursa, iletişim kanalları kapatılmazsa, iletişim kanalları siyasallaştırılmazsa bu problemler çözülür. Bu problemler siyasi rant veya oy devşirilecek problemler değil. Benim ve Milliyetçi Hareket Partisinin baktığı pencere bu. Biz otobüsçü, taksici, minibüsçü esnafımıza siyasi bir pencereden bakmıyoruz. Devletin ebed müddet yaşatılabilmesi için mücadele veriyoruz. Onun için burada bulunan herkese şu sözü veriyorum. Ne probleminiz, ne derdiniz varsa, ben Silivri Belediye Başkanı olarak bu dertlere ortak olmak, sizin dertlerinizle kederlenmek için bu koltuktayım. Bu koltuktan güç almak için değil, bu koltuğa güç vermek için Silivri Belediye Başkanlığı koltuğundayım. Her zaman sizin yanınızda olmaya, sizin sesiniz olmaya, sizinle beraber sevinmeye, sizinle beraber üzülmeye hazırım. Bunun için yola çıktım.”

Başkan Yılmaz’a Plaket Verildi

Toplantıya katılan oda başkanları ve şoför esnafının talep ve sorunlarını aktarmasının ardından Silivri Birlik Kooperatif Başkanı Bülent Akbaş, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Toplantı, günün anısına çektirilen fotoğrafın ardından sona erdi.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.