Gurme'ye Muhteşem Açılış..!

“Etlerimizi yiyip beğenmeyen bir müşterimiz olursa ücret almayacak kadar iddialıyız. Zengin menümüz ve kaliteli hizmet anlayışımızla Beylikdüzü halkına hizmet vermeye geldik. Bölge halkı unutamayacağı bir damak zevki deneyimini Gurme'

GÜNCEL 29.12.2017 13:29:50 7441 0
Gurme

Beylikdüzü’ne Gurme Geldi

Beylikdüzü Ginza Lavinya Park altında açılışı gerçekleştirilen, Gurme Restaurant’ın kurdelesini belediye başkan vekili Ömer Şatır kesti.

“Beğenmeyenden Ücret Almıyoruz”

Beylikdüzü Gurme Restaurant’ın sahibi Osman Korkmaz, açılış töreninde iddialı konuşarak, “Etlerimizi yiyip beğenmeyen bir müşterimiz olursa ücret almayacak kadar iddialıyız. Zengin menümüz ve kaliteli hizmet anlayışımızla Beylikdüzü halkına hizmet vermeye geldik. Bölge halkı unutamayacağı bir damak zevki deneyimini Gurme'de yaşayacaktır. Özellikle köftelerimiz oldukça lezzetli ve sıra dışı özellikte olduğunu ifade etti.

Daha İyisi Yok..!

Korkmaz; “Şunu çok rahat ifade edebilirim ki; bu gün burada yediğiniz kalitede ve lezzette köfteyi İstanbul'da yiyebileceğiniz bir yer bulmanız çok zor. Etlerimizi titizlikle seçiyoruz. Biz et seçimine ciddi anlamda hassasiyet gösteriyoruz. Bugün burada servis ettiğimiz bütün etler özenle seçilmiştir. Genellikle doğal besilenmiş genç hayvanları tercih ediyoruz. Bu da buradaki lezzetin en temel sırlarından birisidir” diye konuştu. 

Fiyatlarımız İdeal..!

Fiyatlarımız ortalamanın altında, sulu yemekler, etli yemekler ve daha birçok yemek çeşidiyle ön plana çıkan Gurme'nin iddialı olduğu bir diğer konu ise fiyatlarımızdır. Bölgede fiyat araştırmasını yaptık. Şu an bölgedeki diğer yerlerle bir kıyaslama yaptığımızda açık yüreklilikle söyleyebilirim ki; bizim fiyatlarımız ortalamanın dahi altında. Oldukça uygunuz dedi.

“Şatır; İmamoğlu’ndan Selam Getirdim”

Açılış kurdelesini kesen, Beylikdüzü Belediye Başkan vekili Ömer Şatır, sözlerine başka programı olduğu için açılışa katılamayan belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun selamını getirdim diyerek, “Gurme Restaurant, ilçemize, Beylikdüzü'ne ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dileklerinde bulundu. İlçede yeni işletmelerin açılmasının hem ekonomik anlamda hem de sosyal anlamda önemli bir değer katmaktadır diyen Şatır, işletme sahibi Osman Korkmaz'a ve ekibine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

“Ruhsat Açılışta Verildi”

Beylikdüzü belediyesi tarafından yeni uygulamaya koyulan iş yeri açma ruhsatları açılış töreninde verilmesi dikkatleri çekerken, belediye teknik başkan yardımcısı Mehmet Çakıcıoğlu tarafından iş yeri ruhsatı işletme sahibi Osman Korkmaz’a takdim edildi.

Gurme Restoran'ın açılış törenine, Beylikdüzü Belediyesi Başkanvekili Ömer Şatır, CHP Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi Nejla Kotil, Haluk Karataş, belediye teknik başkan yardımcısı Mehmet Çakıcıoğlu, Beylicium AVM müdürü Erol Yolcu ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Haber: Nezir KARAYÜN

 


Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.