Genç Yeteneklerimiz Sayın Cumhurbaşkanı’ndan Ödül Aldı

Esenler Belediyesi’nin büyük bir özen ve yoğun bir emekle hayata geçirdiği Genç Yetenek programı, Ankara’da düzenlenen Genç Dostu Şehirler organizasyonunda ödüle layık görüldü.

GÜNCEL 25.08.2021 14:26:23 2569 0
Genç Yeteneklerimiz Sayın Cumhurbaşkanı’ndan Ödül Aldı

Genç Yeteneklerimiz Sayın Cumhurbaşkanı’ndan Ödül Aldı

Esenler Belediyesi’nin büyük bir özen ve yoğun bir emekle hayata geçirdiği Genç Yetenek programı, Ankara’da düzenlenen Genç Dostu Şehirler organizasyonunda ödüle layık görüldü.

    Esenler Belediyesi olarak, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tevfik Göksu’nun vizyonu ve girişimleriyle hayata geçirdiğimiz pek çok sosyal proje ile tüm Türkiye’ye örnek olmaya ve hem ilçemizde, hem şehrimizde, hem de tüm ülkemizde vatandaşlarımızın hayat kalitesine olumlu katkı yapmaya büyük önem veriyoruz.

Bu projelerimizden biri olan Genç Yetenek programımız ile ilçemizdeki gençlerin, bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında kendilerini geliştirmeleri için çok önemli faaliyetler düzenliyoruz.

1100 GENCİMİZLE ANKARA’DAYDIK

       Şimdi, Genç Yetenek programımızda eğitim alan 1100 gencimizle birlikte, Ankara’da düzenlenen ve tüm Türkiye’den belediyelerin de dahil olduğu Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergi organizasyonuna katıldık.

Çalışmalarla büyük beğeni toplayan Esenler’in gençleri ve Esenler Genç Yetenek programımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen ödül töreninde, ödül almaya layık görüldü.

Bu ödül aynı zamanda Esenler’deki değişimin, gelişimin, halkın yaşam kalitesine olumlu katkı yapma bilincini taşıyan belediyecilik anlayışının sonucudur. Esenler halkımızla birlikte ilçemizde daha güzel bir yaşam inşa etme çabamızın meyvelerinden biri olan Genç Yetenek projemize katılmak isteyen tüm gençlerimiz, programımızın web sayfasını inceleyerek ilgi duydukları alanlarda eğitimlerimizden ücretsiz şekilde faydalanabilirler.

 “GENÇ DOSTU ŞEHİRLER” NEDİR?

     Gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyici politikaların uygulamaya geçirilmesi, gençlerin kendi potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlanması , gençlerin karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatın her alanına etkin katılımı, yerel kurum ve kuruluşların gençlik hizmetlerinde koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi, genç girişimcilerin ve yenilikçi fikirlerin desteklenmesi ve benzeri konularda projelerin teşvik edilmesi hedefiyle oluşturulan bir şehircilik anlayışıdır.

Ankara’da 24-25 Ağustos 2021 tarihlerinde düzenlenen kongre ve sergi organizasyonda, Türkiye’nin her yerinden belediyeler, Genç Dostu Şehir bilinciyle geliştirdikleri uygulamaları ve etkinliklerini sergileyerek bu konuda bilinç oluşturulmasına katkıda bulundular.


TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.