Geleneksel Sünnet Şöleni

Beylikdüzü Belediyesi, özel sağlık kuruluşları iş birliğiyle 217 çocuk için Yakuplu Kent Ormanı’nda Sünnet Şöleni düzenledi.

GÜNCEL 13.09.2021 09:23:16 1427 0
 Geleneksel Sünnet Şöleni

Beylikdüzü Belediyesi’nden Geleneksel Sünnet Şöleni

 

Beylikdüzü Belediyesi, özel sağlık kuruluşları iş birliğiyle 217 çocuk için Yakuplu Kent Ormanı’nda Sünnet Şöleni düzenledi. Bu yıl 6.’sı düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar ve aileleri çeşitli atölyeler, yarışmalar ve çocuk oyunları ile doyasıya eğlendi. Şölene katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü’nde sosyal belediyeciliğin gereği olan her noktada ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Sünnet Şöleni'ne Yakuplu Kent Ormanı ev sahipliği yaptı. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sosyal inceleme sonucu belirlenen 217 çocuk, özel sağlık kuruluşlarının da desteğiyle ücretsiz olarak sünnet ettirildi. Gün boyu devam eden etkinlikte, hediyeler ve çeşitli gösterilerle doyasıya eğlenen çocuklar, mutlu bir gün geçirdi. Geleneksel Sünnet Şöleni'ne Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, sürece katkı sunan sağlık kuruluşlarının temsilcileri, çocukların aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şölene gelen her yaştan çocuk birbirinden renkli birçok yarışma ile unutulmaz bir gün geçirdi. Ayrıca etkinlik alanında çocuklara ücretsiz olarak pamuk şeker ve mısır da ikram edildi. Beylikdüzü Belediyesi’nin hayata geçirdiği Gezici Hizmet Otobüsleri’nden Mobil Sağlık Aracı ile Gezici Kütüphane ise etkinlik boyunca vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verdi.

 

 

“Tüm Çabamız Çocukların Sağlıklı, Mutlu Ve Huzurlu Bir Yaşam Sürmeleri İçin”

 

Beylikdüzü Belediyesi olarak vatandaşların yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü’lü ailelerimiz ve çocuklarımızla Sünnet Şölenimizde buluştuk. Tüm çabamız çocukların sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için. Geçen yıl maalesef pandemi nedeniyle etkinliğimizi yapamamıştık. Pandemi henüz bitmedi ve her zaman olduğu gibi pandemi kurallarına dikkat etmemiz gerekiyor. Beylikdüzü Belediyesi olarak ailelerimizin bu mutlu gününde yanlarında olmaktan dolayı oldukça mutuyuz.” şeklinde konuştu. Etkinlik sonunda Başkan Çalık, sağlık kuruluşlarının temsilcilerine çiçek ve plaket takdiminde bulundu.   


Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim’i makamında ziyaret etti.

Savunma Sanayi iftiraları rakamlarla çürüttü!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB), BAYKAR teknolojiye atılan iftiralara yönelik yaptığı yazılı açıklamada söz konusu iddiaları rakamlarla çürüttü.

Kalp kapağı hastalıklarına dikkat!

Prof. Dr. Aleks Değirmencioğlu, kalp kapağına bağlı oluşan hastalıkların hayatı tehdit edebilen ciddi sorunlara yol açabileceğine dikkat çekti.

Gümrük'ten 8 milyar TL'lik rekor yakalama!

Ticaret Bakanlığı bünyesindeki Gümrük Muhafaza birimleri 2024 yılı ilk çeyreğinde yürütülen başarılı operasyonlar neticesinde, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 arttı.

İşsizlik verileri açıklandı

Türkiye'de işsizlik oranı, Şubat ayında bir önceki aya göre 0,3 puan azalarak yüzde 8,7 oldu. TÜİK'in açıkladığı İşgücü İstatistikleri'ne göre bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 78 bin kişi olarak belirlendi.

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

Motor, Motobike 2024 Fuarı’na, tüm markalarının teşhirini gerçekleştirdiği büyük bir stand ile katılım sağladı. 4 gün boyunca süren fuar, 135.000'den fazla motosiklet tutkununu bir araya getirdi.

Cinsel Durgunluk Sona Erdi

Bu araştırmaya katılan 1.167 kadına ve 2.543 erkeğe yöneltilen sorulara verilen cevaplar genel eğilimi ortaya koyuyor.

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

ÇEVİÇELLE, Çevreci İşletmeler Çocuklarla El Ele kampanyası ile ilkokullardaki çocuklara eğitim seti ulaştırmaya devam ediyor.

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, önceki dönem Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı, kendisini hedef alan paylaşımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ramazan Bayramı Çatalca’da Bir Başka Güzel...

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ilçede Ramazan Bayramını sabahın ilk ışıklarından itibaren vatandaşlarla bir araya gelerek kutladı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.