Esenyurt Engelli Gücü Süper Lige Çıktı

Esenyurt Engelli Gücü Spor Kulübü mücadele ettiği Ampute Futbol 1. Liginde oynadığı 17 müsabakadan 14 galibiyet ve 3 beraberlik alarak ligi şampiyon bitirdi ve Ampute futbol Süper Ligine yükseldi.

SPOR 29.05.2019 13:31:45 4134 0
Esenyurt Engelli Gücü Süper Lige Çıktı

Bu başarının Esenyurt’a büyük bir kalite ve seviye atlattığını ifade eden kulüp başkanı ve aynı zamanda futbolcusu Oktay Yıldız, ‘Takımımız 17 haftalık maratonda 59 gol atma başarısı gösterirken kalesinde sadece 6 gol görmüştür ve 45 puan toplayarak en üst lig olan Süper Lige yükselmiştir.’

Ampute Maçları 3 Ligde Oynanıyor

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyona bağlı Ampute Futbol ligleri 3 ligden ve 28 takımdan oluşmaktadır.

 

Ampute Futbol Süper Ligi (10 takım)

 

Ampute Futbol 1. Ligi (10 takım)

 

Ampute Futbol 2. Ligi (8 takım)

 

Kısa Sürede Büyük Başarı

Kulübün mazisinin sadece 4 yıl olduğunu belirten Yıldız, ‘2015 yılında kurulmuş olmamıza rağmen kısa bir sürede en iyi lige (Süper Lige) yükselme başarısı gösteren spor kulübümüzde, kurulduğu günden bugüne kadar emeği geçen, tüm yöneticilerimize, antrenörlerimize, sporcularımıza ve gönüllü bir şekilde yanımızda bulunan görev aramaksızın her söyleneni yapmaya çalışan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Bu süreçte ihtiyaçlarımızın karşılanması konusunda desteklerini hiç bir şekilde esirgemeyen önce ki dönem belediye başkanlarımız Necmi Kadıoğlu, Ali Murat Alatepe ve göreve geldiği günden bu güne kadar bizi ilgi ile takip eden yeni belediye başkanımız Kemal Deniz Bozkurt’a da ayrıca teşekkür ederim.’

Bizi Desteklesinler

Müsabakalar boyunca daha büyük destek beklediklerini ifade eden Yıldız, ‘Şuana kadar ilçemizi ve belediyemizi engellilerimizin profesyonel çalışmaları ile elde ettiğimiz başarılarla en iyi şekilde temsil etme başarısı gösterdik. Süper Ligde işimiz her zamankinden daha zor olacak. Bunun da bilincini taşıyarak daha fazla çalışmaya ve daha fazla desteğe ihtiyacımız olacak. Bu anlamda Esenyurt’ta bulunan kurumsal firmaları sponsorluğuna ihtiyacımız olacak. Bizimle birlikte daha güzel başarılarla mutluluğumuza ortak olmak isteyen tüm kurumsal firmaları sponsorluğu davet ediyorum. Sponsor demişken, şuanda tek sponsorumuz olan Orthorom firmasına ve yetkili müdürleri Süleyman Ersin Pınarbaşlı ve profesör doktor Nevzat Selim Gökay başta olmak üzere tüm Orthorom çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Aynı zamanda engelli bir vatandaş olarak şunu özellikle belirtmek istiyorum. Bizim için engel vücudumuzda bir uzuv’un eksik olması değil, herhangi bir engeli bulunmayan vatandaşlarımızın bizlere karşı olan önyargılı bakış açılarıdır. Tüm bu önyargıların kaldırılmasını ve mücadelelerimizin yakından gözlemlenmesi için maç günlerimizde, Vatandaşlarımızı maçlarımızın oynanacağı Esenyurt Turgut Özal stadına davet ediyorum. Veya TRT Spor ekranlarından yayınlanacak olan maçlarımızı takip etmelerini rica ediyorum. Çünkü bizler için başarı sadece sokağa çıkmak değil, bulunduğumuz her alanda en iyi olabilmek için mücadele etmektir’ dedi.


İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

.

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim’i makamında ziyaret etti.

Savunma Sanayi iftiraları rakamlarla çürüttü!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB), BAYKAR teknolojiye atılan iftiralara yönelik yaptığı yazılı açıklamada söz konusu iddiaları rakamlarla çürüttü.

Kalp kapağı hastalıklarına dikkat!

Prof. Dr. Aleks Değirmencioğlu, kalp kapağına bağlı oluşan hastalıkların hayatı tehdit edebilen ciddi sorunlara yol açabileceğine dikkat çekti.

Gümrük'ten 8 milyar TL'lik rekor yakalama!

Ticaret Bakanlığı bünyesindeki Gümrük Muhafaza birimleri 2024 yılı ilk çeyreğinde yürütülen başarılı operasyonlar neticesinde, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 arttı.

İşsizlik verileri açıklandı

Türkiye'de işsizlik oranı, Şubat ayında bir önceki aya göre 0,3 puan azalarak yüzde 8,7 oldu. TÜİK'in açıkladığı İşgücü İstatistikleri'ne göre bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 78 bin kişi olarak belirlendi.

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

Motor, Motobike 2024 Fuarı’na, tüm markalarının teşhirini gerçekleştirdiği büyük bir stand ile katılım sağladı. 4 gün boyunca süren fuar, 135.000'den fazla motosiklet tutkununu bir araya getirdi.

Cinsel Durgunluk Sona Erdi

Bu araştırmaya katılan 1.167 kadına ve 2.543 erkeğe yöneltilen sorulara verilen cevaplar genel eğilimi ortaya koyuyor.

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

ÇEVİÇELLE, Çevreci İşletmeler Çocuklarla El Ele kampanyası ile ilkokullardaki çocuklara eğitim seti ulaştırmaya devam ediyor.

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, önceki dönem Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı, kendisini hedef alan paylaşımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.