Daha İYİ’lerini Yapacağız

İyi Parti olarak Türkiye’nin en kalabalık ilçesinde İlçe Başkanlığı yapıyoruz.

SİYASET 12.02.2021 15:23:29 2915 0
Daha İYİ’lerini Yapacağız

Daha İYİ’lerini Yapacağız

Bu program; Adom Medya Bünyesinde Yayın Hayatını Sürdüren Start Tv ve Start Türk Stüdyolarında Yayına Hazırlamıştır.

Adom Medya Bünyesinde Yayın Hayatını Sürdüren Start Tv ve Start Türk te yayınlanan “Nezir Karayün ile Hürbakış” programının konuğu İyi Parti Esenyurt ilçe başkanı Hakan Akkuş oldu.

 

Start tv de yayınlanan Nezir Karayün ile Hürbakış programının konuğu İyi Parti Esenyurt ilçe başkanı Hakan Akkuş; “ İyi Parti olarak Türkiye’nin en kalabalık ilçesinde İlçe Başkanlığı yapıyoruz. Daha önce hiçbir parti ile ilişkim olmamıştır. Bu uğurda bir yola girmek istediğim zaman partileri inceleyerek Atatürkçü, milliyetçi ve milli değerlerimizle örtüşen bir parti olduğu için daha çok sempati duyup başladığım görevimde daha iyileri yapacağız.

İddialı Bir Partiyiz

Esenyurt’un ikiye bölüneceği söz konusu, eskiden Kıraç belde belediyesi idi, tekrar ilçe belediyesi olacağını duyuyoruz. Biz buna hazırlıklıyız, her an olabilecekmiş gibi davranıyoruz. Seçim hızımız arttı. Pazar payımız 17,6 lara kadar yükseldi. İddialı bir partiyiz. Önümüzdeki seçimde kendi içimizden bir Belediye Başkanı çıkaracağımıza inanıyoruz. Kurucumuz ve Genel Başkanımız olan Meral Akşener, tüm esnafları ziyaret etmek destek olmak istiyor. Genel Başkanımız gibi bizde tüm esnaf mağdurlarımızı dinlemekle kalmayıp, hanelerimizi de teker teker geziyor ihtiyaçlarını dinleyip elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.

Eğitime Önem Veriyoruz

Projelerimiz arasında pandemi sürecinde eğitim sistemi bulunmakta. Bu konuyla alakalı; “Eğitim sistemi çökmüş, maalesef durumu iyi olan öğrencilerimiz derslere katılabiliyor, durumu iyi olmayan çoğu öğrencilerimiz tableti ve internet bağlantısı olmadığından derslere katılamıyor. Hiçbir hükümet yetkilisinde çıkıp bu konu hakkında açıklama yapmıyor. Aileleri çaresizliğe iterek eğitimde bile insanlar arasında ayrım yapmış. Bu sistem devam edemez eğitim sistemi tıkanmış durumda. Biz İYİ’ler olarak İlçemizde kendi imkanlarımızla temin ettiğimiz tabletleri, uzaktan eğitimin başladığı günden bugüne derslere katılamayan öğrencilerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık. Kendimize bu yönde rota çizdik.”

İBB’ye Öneri

İstanbul’un en büyük ve kalabalık ilçesi olan Esenyurt’ta deprem toplanma alanı bulamadıklarını belirtti. Vatandaş olarak kalabalık olan ilçenin 2-3 park yeri toplanma alanı olarak seçilmiş ve bu alanları gördüğümüz de yetersiz olduğunu söyleyebiliriz. Eskiden deprem toplanma alanı olarak işaretlenen bölgelerin hepsi ranta açılmış ve projelendirilmiş. “İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bu konu hakkında bir proje yapılması düşüncesindeyiz.”

Esenyurt’ta 3 temel sorun olduğu kanısındayım. “İşsizlik, uyuşturucu, eğitimsizlik.” Belediye yönetiminde ittifak olarak kazandık fakat koalisyon olarak yönetemiyoruz. Özellikle bölgemizde konut mağdurluğu durumu hat safhada, dernek dahi kurmuşlar. Türk toplumu duygusal, inançlı ve vicdanlı bir toplumdur. Bu nedende mağdurluk oluyor. Son olarak halkın içinden gelen biri olarak halkıma “Dayanın, Geliyoruz, Az kaldı” çağrısında bulunuyoruz dedi.

 

Hakan akkuş, iyi parti, start tv, Esenyurt iyi parti, adom medya, nezir Karayün ile hürbakış, Esenyurt haberleri, eğitim sorunu, konut mağdurları, işsizlik, uyuşturucu ile mücadele, 

 


Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Milli Eğitim Bakanlığı İzmir Bölgesi Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.