Çalık’ın Atışıyla Start Aldı

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün her yıl organize ettiği Yaz Spor Okulları alınan tüm tedbirlerle başladı.

SPOR 7.07.2020 17:35:03 3522 0
Çalık’ın Atışıyla Start Aldı

Minik Sporcular Yazı Sporla Geçirecek

Çalık’ın Atışıyla Start Aldı

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün her yıl organize ettiği Yaz Spor Okulları alınan tüm tedbirlerle başladı. Pandemi sürecinin ardından yeni normale geçişle birlikte açık alanlarda gerçekleşecek derslerde temassız ve sosyal mesafenin korunacağı branşlar hizmete açıldı. Kursların ilk gününde Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, basketbol dersinin açılış atışını gerçekleştirerek çocuklara başarı dolu bir dönem diledi.

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çocukları farklı spor aktiviteleriyle buluşturmak amacıyla her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları başladı. Cumhuriyet Mahallesi Spor ve Sosyal Yaşam Alanı’nda yapılan ilk basketbol dersinde açılış atışını gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, çocuklarla bir araya gelerek başarılı bir dönem geçirmelerini diledi. Pandemi sürecinin ardından temassız ve sosyal mesafe kuralına uygun branşlar hizmete açılırken gerekli tüm tedbirler alındı. 5- 14 yaş arası çocuklar futbol, basketbol, jimnastik, çocuk zumbası, golf ve tenis branşlarında gerçekleşecek derslere ateşleri ölçülerek alınacak. Bunun yanı sıra alanlar düzenli olarak dezenfekte edilirken minik sporcular kendilerine ait spor malzemelerini kullanacak. 7 Temmuz’da başlayan dersler yedi haftanın sonunda 28 Ağustos’ta son bulacak.

 

Temassız ve Tedbirli Antrenmanlar

 

Yaz Spor Okulları’nda yeniden bir araya gelebilmenin mutluluğunu paylaşan Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fidan Gül, “Beylikdüzü Belediyesi olarak her yıl Yaz ve Kış Spor Okulları olmak üzere çok farklı branşlarda çocuklarımıza ulaşıyoruz. Bu yıl yaşadığımız bir pandemi süreci var. Bu nedenle kapalı alanlardan çok açık alanlarda faaliyetlerimizi yapmayı uygun bulduk. Sosyal mesafe kurallarına uyarak temassız antrenman sistemiyle çocuklarımıza 6 farklı branşta bu hizmeti sunuyoruz. Çocuklarımızın geçirdiğimiz pandemi sürecinden sonra açık alanlarda bu tarz faaliyet yapmaları çok önemli ve burada güzel vakit geçirmelerini umuyoruz.  Bu nedenle hem velilerimizi hem de çocuklarımızı bu alanlarda görmek isteriz. Çok güzel bir çalışma başlattık ve göreceğimize de inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.