Başkan Çalık, Hayırsever Firmalara Teşekkür Etti
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kurban Bayramı’nda belediyeye kurban bağışında bulunan hayırsever firmalara teşekkür ziyaretinde bulundu. Beraberindeki heyetle bağışçı firmaları ziyaret ederek firma yetkililerine plaket takdim eden Başkan Çalık, “Hayırsever firmalarımıza, gösterdikleri duyarlılık ve kıymetli destek için teşekkür ediyorum. Yaptıkları bağışı, en sağlıklı, en seri şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığımızı bilmelerini istiyorum. Beylikdüzü’nde yardımlaşma ve dayanışma duygusunun artarak devam etmesi, en büyük dileğim.” dedi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, beraberindeki heyetle Kurban Bayramı’nda kurbanlarını Beylikdüzü Belediyesi’ne bağışlayan ‘Bil Yapı İnş. Ltd. Şti, EMS Yapı İnş. Taah. Yat. Tic. Ltd. Şti, Medicana International Hastanesi, Mita Kalıp ve Döküm San. A. Ş, Öz Lider A. Ş ile Royal Ev Aletleri Üretim ve Dış Tic. Ltd. Şti’ firmalarına, duyarlılıkları için teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde firma yetkililerine bir paket kavurma hediye eden ve plaket takdim eden Başkan Çalık, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun artarak devam etmesi dileğinde bulundu.
Başkan Çalık, Gösterilen Güven ve Duyarlılık İçin Teşekkür Etti
Yaptığı ziyaretlerde, Kurban Bayramı’nın Beylikdüzü’nde paylaşma ve dayanışma ruhu içinde geçtiğini söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık “Kurban bağışınızı Beylikdüzü’ndeki ihtiyaç sahibi komşularımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde dayanışma ve yardımlaşma ruhunu büyütmek için var gücümüzle çalışmaktayız. İçinde bulunduğumuz bu zor gülerde verdiğiniz kıymetli katkı için size şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu. Yapılan yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştığının da altını çizen Başkan Çalık, konuşmasında “Güvene dayanarak yapılan bu bağışlar, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’müzün yaptığı sosyal inceleme sonucu tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Hayırsever firmalarımıza, hem belediyemize gösterdikleri güven hem de konuya gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyorum. Bağışlarıyla bayram Beylikdüzü’nde yine dayanışma içinde geçti.” ifadelerine yer verdi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, İsrail ordusunda görev aldığı öne sürülen vatandaşlara ilişkin iddiaların incelenmesi gerektiğini vurguladı.
ÖZEL HABER / NEZİR KARAYÜN - Türkiye’nin en eski idari yapılarından biri olan muhtarlık kurumu, dijital çağın gölgesinde en sert tartışmalardan birini yaşıyor.
ÖZEL HABER / NEZİR KARAYÜN - Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın milli ve manevi değerlerle iç içe büyümesi, bir toplumun köklerine sadık kalarak yükselmesinin en temel şartıdır.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde faaliyet gösteren Beylikdüzü Halk Eğitimi Merkezi, eğitim alanında tarihi bir başarıya imza attı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ticaretin bereketi, dürüstlük ve kurallara riayetle çoğalır.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu ve İstanbul’un tanınmış balıkçılarından Balıkçı Kenan Balcı, Ramazan ayında iftar sofralarında balık tüketilmesini önerdi.
Resmi Gazete’de yayımlanan yeni düzenleme ile Basın İlan Kurumu Yönetmeliği’nde mali yapıya ilişkin önemli değişiklikler yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN – Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulu, İstanbul’daki ticaret mahkemelerinin yapısında önemli bir değişikliğe gitti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan ayını manevi atmosferi güçlendiren sanat, kültür ve sağlık temalı etkinliklerle karşılamaya hazırlanıyor.
ÖZEL HABER / NEZİR KARAYÜN - Türkiye genelinde binlerce okulun kahrını çeken, sabahın seherinde kapıları açıp sınıfları pırıl pırıl yapan o gizli kahramanların bugünlerde uykusu kaçıyor.
HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece’nin sosyal ve kültürel dokusunu güçlendirmek, ilçeye daha parlak bir gelecek inşa etmek amacıyla sivil toplum kuruluşları dev bir buluşmaya imza attı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi olarak Ramazan ayında komşularımızın sağlığını korumayı çok önemsiyoruz. Bu mübarek ayda beslenme düzeni değişiyor, uzun süre aç ve susuz kalıyoruz.
HABER: NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Bağcılar Belediyesi, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’ın manevi iklimini tüm ilçeye yaymak için hazırlıklarını tamamladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.