Büyük Değişim Başlıyor

Bu kapsamında Alibey Mahallesinde 18 sokak ve 2 cadde de altyapı, kaldırım, aydınlatma, yol ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başlandı.

İSTANBUL 29.10.2020 12:02:36 2147 0
Büyük Değişim Başlıyor

Büyük Değişim Başlıyor

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın sokak yenileme projeleri kapsamında Alibey Mahallesinde geniş çaplı düzenleme çalışması başlatıldı. Silivri Belediyesi, İSKİ, BEDAŞ, İGDAŞ ve Türk Telekom iş birliği ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, “Kademeli olarak yapacağımız sokak yenileme çalışmaları ile geçmişten gelen tüm kronik sorunları ortadan kaldıracağız.” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın Silivri mahallelerinde yıllardır çözülmeyen ve kronik hale gelmiş sorunların ortadan kaldırılmasına yönelik sokak iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamında Alibey Mahallesinde 18 sokak ve 2 cadde de altyapı, kaldırım, aydınlatma, yol ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başlandı. Silivri Belediyesi, İSKİ, BEDAŞ, İGDAŞ ve Türk Telekom tarafından yürütülecek olan çalışmalar tamamlandığında Alibey Mahallesi yepyeni bir görünüme kavuşacak.

Başkan Yılmaz: "Asbestli Su Borularını Değiştiriyoruz"

Alibey Mahallesinde başlayan projeler hakkında bilgi veren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çalışmalar öncesi ilgili kurumlarla bir araya geldiklerini ifade ederek, “Silivrili hemşerilerimizin sağlığı, huzuru ve güvenliği adına yaptığımız çalışmaları ara vermeden sürdürüyoruz. İlçemizin kronik sorunları arasında yer alan ve uzun yıllar ihmal edilen alt yapı, kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarına Alibey Mahallemizle devam ediyoruz. Çalışmalara başlamadan önce Belediyemizde, İSKİ, BEDAŞ, İGDAŞ ve Türk Telekom yetkilileri ile bir araya gelerek çalışmaların koordinasyonunu planladık. Piri Mehmet Paşa Mahallemizdeki sokaklarda olduğu gibi Alibey  Mahallemizde bulunan Hasan Korsan, Ali Bostancı, Musa Çavuş, Zahit Kaynar, Kuyu, Kavaklı Çeşme, Aslanoğlu, Recep Kaptan, Atılgan, Adak, Özkan Taşkın, Gürtepe, Zikri Memmiş, İsmail Öztunca, Genç Fidan, Dr. Şemsettin Bey ve Gürbüz sokaklarda, Kara Mustafa ve Alibey caddelerinde geniş çaplı bir çalışma yapıyoruz.

Programa Alınan Sokaklar

Programa alınan sokak ve caddelerimizde, içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilenecek, elektrik ve telefon hatları yer altına alınacak. İçme suyu şebekesinde kullanılan ve insan sağlığı açısından tehlike arz eden asbestli boruları değiştireceğimizi özellikle belirtmek istiyorum. Diğer yandan kaldırım işgali yapan ve tehlike arz eden eski beton direkler kaldırılacak, kaldırımlar ve dönel kavşaklar yenilenecek. Alibey mahallemizde yıllardır çözülmeyen kronik sorunlar ortadan kalkacak ve mahallemiz yepyeni bir görünüme kavuşacak. Kademeli olarak yapacağımız sokak yenileme çalışmaları ile diğer mahallelerimizde de geçmişten gelen tüm kronik sorunları ortadan kaldırmış olacağız. Mahallelerimizdeki sorunları çözümü adına bizlerle işbirliği yaparak destek veren İSKİ, BEDAŞ, İGDAŞ ve Türk Telekom yetkililerine ve çalışmalarımızı büyük bir sabır ve anlayışla karşılayan mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.