Beylikdüzü’ne Sanayici Başkan

Uzun zamandır beklenen karar açıklandı. Ak Parti kurucularından, sanayici işadamı Mahmut Küçükdoğan, Beylikdüzü’nün 13 Nisan Cuma günü yapılacak olan kongresinde ilçe başkan adayı olacak.

SİYASET 31.03.2018 15:29:55 7605 0
 Beylikdüzü’ne Sanayici Başkan

 Beylikdüzü’ne Sanayici Başkan

Uzun zamandır beklenen karar açıklandı. Ak Parti kurucularından, sanayici işadamı Mahmut Küçükdoğan, Beylikdüzü’nün 13 Nisan Cuma günü yapılacak olan kongresinde ilçe başkan adayı olacak.  

“İlçe Başkanı Küçükdoğan”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile istişareler yaparak İstanbul’un ilçe başkanlarını belirlemeye devam ediyor. Beylikdüzü’nde, 13 Nisan Cuma günü yapılacak olan kongresinde ilçe başkan adayı, Ak Parti kurucularından, sanayici işadamı Mahmut Küçükdoğan olacak.  

 

Mahmut Küçükdoğan Kimdir..?

1955 yılında Tokat, Zile’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Zile’de tamamladıktan sonra 1978 yılında Ankara 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisi’nden mezun oldu. 

 

TİCARET HAYATI

Mahmut Küçükdoğan, 1978 yılında dede ve baba mesleği olan konfeksiyon ve tekstil imalatına başladı. 1986 yılına gelindiğinde imalat yönünden Türkiye genelinde en çok adet üreten firmaya sahip olan Küçükdoğan, 1987 yılında yeni bir atılım gerçekleştirerek tekstil alanında Türkiye’nin en büyük kumaş markalarının bayiliğini, üstlendi. 1991 yılında Sanko Holding’in Türkiye genelindeki üç bayisinden biri olma başarısını gösterdi.

 

 1994’te 100 yerli sermaye ile kurduğu Rodrigo Jeans ile ülkemize yeni bir marka hediye etti. Mahmut Küçükdoğan, 28 ülkede tescili ve dünyada 18 ülkeye ihraç edilen Rodrigo Jeans ile ülkemize sadece bir marka kazandırmakla kalmadı, Türk müteşebbis ruhunun en başarılı örneklerinden birini de sergilemiş oldu.

 

1994 yılında Algida, Panda, Schöller ve Aytaç’ın İstanbul Anadolu yakası bayiliği dağıtım ve distribütörlüğüne başlayan Küçükdoğan, bu ülkeden kazandığını tekrar bu ülkeye yatırarak, insanımıza istihdam sağlamayı tercih etmiş, bu düşüncesini onun iş yaşamında büyük başarılara imza atmasına imkân tanımıştır.

 

2000’li yıllarda ticaret hayatında yeni atılımlar yaparak, 2002’de Chochili markası ile üretimine başladığı tek kullanımlık ürünlerle ülke çapında 7000’den fazla otel ve hastane’nin tedarikçisi oldu. 

 

2005 yılında teknoloji alanındaki yatırımı ile TGAR markasını ülkemize kazandıran Küçükdoğan, teknoloji ürünleri alanında kamusal ve kurumsal şirketlerin güvenilir bir ortağı oldu.

 

2007 yılında Türk Hava Yolları ve Metro Gmbh Germany’nin ürün tedarikçisi olarak, kurmuş olduğu şirketlerle dünya markalarının da dikkatini çeken alanlarda büyümeye devam etti.

 

2011 yılında Dr.Salt Sıvı Tuz markasını Türk halkının beğenisine sundu ve doğal kaynağından, sağlıklı tuz üretimini gerçekleştirerek bu alanda bir ilk olmayı başardı.

İş yaşamına en alt seviyeden başlayarak, her türlü sıkıntı ve zorluklarla mücadele eden, inancı, gayreti ve emeği kendine rehber edinen Mahmut Küçükdoğan, bu ilkeleri sayesinde yükselen bir grafik çizdi, işadamı, sanayici ve yatırımcı olarak bu ülkeye hizmet etti.

 

SİYASİ HAYATI

Türk insanına her alanda hizmet etmeyi kendine görev edinen Mahmut Küçükdoğan, birçok görevde en ön saflarda yer almış, bölgesine ve insanına bilgi ve birikimlerine aktarmıştır.

 

Mahmut Küçükdoğan; 

- Beylikdüzü Bakırcılar ve Prinçciler Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığı 

- Beylikdüzü Organize Sanayi Yönetim Kurulu Üyeliği

- Yakuplu Belediyesi Belediye Meclis Üyeliği

- Büyükçekmece İl Genel Meclisi Üyeliği

- İstanbul İl Genel Meclisi Spor Komisyonu Başkanlığı

- Ak Parti Kurucu İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği

- Ak Parti Ekonomik Kurul Üyeliği

- TOSİAD Başkanlığı

- Beylikdüzü Spor Kulubü Başkanlığı

- Beylikdüzü Polis Vakfı Başkanlığı

Görevlerinde yer alarak Beylikdüzü bölgesine ve İstanbul İli’ne katkıda bulunan projelerde aktif olarak rol almıştır. 

Büyükçekmece İl Genel Meclisi üyeliği süresince bölgede 62 Okul, 7 Spor Salonu, 12 Sağlık Ocağı, 1 Devlet Hastanesi, 1 Restorasyon, 2 Özürlü Rehabilitasyon Merkezi, Bölgedeki tüm okulların depreme karşı onarım ve dayanıklılığının arttırılması ve tüm okulların doğalgaza dönüşümü çalışmalarında aktif olarak rol almıştır.

 

SPOR HAYATI

Türkiye’nin ilk spor akademisi mezunlarından olan Mahmut Küçükdoğan, 1978 yılında Ankara 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisi’nden mezun oldu. 

Tofaş Spor Kulübü’nde uzun yıllar başarılı bir sporculuk hayatı geçirdi.

İstanbul İl Genel Meclisi Spor Komisyonu Başkanlığı yaptı. Görevi süresince, hazırlanmasında öncü olduğu projelerde, İstanbul gibi büyük bir nüfusun yaşadığı şehrin, hem insanı hem de öğrencisi ile spora katılımını sağlamayı, sporda başarılı, yeni nesillerin temellerini atan çalışmalar yapmayı öncelik olarak gördü.

Beylikdüzü Spor Kulübü Başkanlığı görevinde yer aldı. 

Türk Sporu ve Türk Spor Politikası hakkında hazırlanmış, inceleme ve araştırma raporları da bulunmaktadır. 

 

İNCELEME VE ARAŞTIRMALARI

Hem ticaret hem siyaset hem de spor alanında aktif olarak yer alan Mahmut Küçükdoğan, Türk Spor Politikası ve Türk Tekstil Sanayi ve Gelişimi hakkında yayınlanmış inceleme ve araştırma raporları ile de katkıda bulunmaya çalışmıştır.   

1996 yılından beri İstanbul Beylikdüzü’nde ikamet eden Mahmut Küçükdoğan iş hayatındaki başarılı geçmişi yanında, sosyal ve siyası alanlarda da çalışmalarda bulunarak bölgeye ve ülkesine hizmet etme yolunda çeşitli kurum ve kuruluşlarda aktif rol almış, başkanlık ve üyelik görevlerini başarı ile yerine getirmiştir. 

Mahmut Küçükdoğan, Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev aldığı üretim, pazarlama ve perakende alanlarında faaliyet gösteren ve alanlarında markalaştırdığı Mahmut Tekstil, TGAR ve Chochili şirketlerinde 500’den fazla işçi çalıştırmakta, siyasi kimliği yanında işadamı yönü ile de Beylikdüzü bölgesine katkı ve hizmetlerine devam etmektedir.

 

Mahmut Küçükdoğan, evli ve 4 çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

 


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.