Beylikdüzü Bağımsızlığına Kavuştu..!

Geçtiğimiz yıl Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Başhekim olarak atanan genel cerrah Op. Dr. Atilla Yılmaz; Beylikdüzü Devlet Hastanesi başhekimliğine getirildi.

VİDEO GALERİ 2.06.2018 11:11:26 12350 0
Beylikdüzü Bağımsızlığına Kavuştu..!

Beylikdüzü Bağımsızlığına Kavuştu

Geçtiğimiz yıl Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Başhekim olarak atanan genel cerrah Op. Dr. Atilla Yılmaz;  Beylikdüzü Devlet Hastanesi başhekimliğine getirildi.

“Esenyurt’ta İz Bıraktı”

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi genel cerrah Op. Dr. Atilla Yılmaz; Esenyurt’ta yaptığı çalışmalarla adından övgüyle bahsettirirken insanların gönlünde taht kurmuştu. Her gün doktor, hemşire ve görevlilerin saldırıya uğrayıp, darp edildiği ulusal ve yerel basının odak noktası olan hastaneyi vatandaşın güven ve sevgiyle yaklaştığı bir kurum haline getirmişti.

“Beylikdüzü Devlet Hastanesi Oldu”

2016 yılı ortalarında yapımı tamamlanarak açılışı gerçekleştirilen, 39 dönüm arazi üzerine on bin metrekareye yakın alan üzerinde inşa edilen Beylikdüzü Devlet Hastanesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binası olarak faaliyetlerini sürdürmekte iken, yapılan çalışmalar sonucunda bağımsız “Beylikdüzü Devlet Hastanesi” statüsüne kavuştu. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Beylikdüzü’nün yakından tanıdığı, insanların evlerine ve gönüllerine giren genel cerrah Op. Dr. Atilla Yılmaz ilk başhekim olarak atandı. Görevine 1 Haziran Cuma günü itibariyle başladı.

 

“Beylikdüzü Devlet Hastanesi”

39 dönüm arazi üzerine on bin metrekareye yakın temel üzerinde inşa edilen Beylikdüzü Devlet Hastanesinin, temeli 7 Mart 2014 tarihinde atılan Beylikdüzü Devlet Hastanesi 7 katlı olarak tasarlandı. 46 bin 445 metrekare kapalı alana sahip olan hastanenin proje çalışmaları 2012 senesinde tamamlanmıştı.  

 

8 bin 950 metrekarelik alanın kapalı otoparka ayrıldığı proje kapsamında 101'i kapalı ve 350'si açık olmak üzere 451 araçlık otopark mevcut.

Haber: Nezir KARAYÜN

 

Yrd. Doç. Dr. Ahmet Atilla Yılmaz kimdir?

25.04.1967 Gaziantep' te dünyaya gelen Yılmaz, 1983 yılında kazandığı KTÜ (Trabzon) Tıp Fakültesi'nden 1989 yılında mezun oldu.

1989 - 1991 Afyon Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmet yaptı.

1992 - 1996 Taksim İlkyardım Hastanesinde Genel Cerrahi İhtisası

1996 - SSK Eyüp Devlet Hastanesi Uzman Genel Cerrah

1996 - İstanbul Üniversitesi Sağlık Politikaları ve Sağlık İşletmeleri Yöneticilik Yüksek Lisans Eğitimi

1998 - 2008 SSK Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Kalite Yönetim Temsilcisi, Başhekim Yardımcılığı ve Başhekim

Yılmaz, 8 Ekim 2005 yılında Pakistan’daki büyük depremde 1 ay gönüllü olarak Kızılay‘ın organizasyonunda ekip başkanı ve aktif cerrah olarak görev aldı. Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İsveç, Sudan, Suudi Arabistan, Belçika, Avusturya gibi ülkelerde inceleme ve kısa süreli eğitimlerde bulundu.

2008 - 2017 yıllarında Beylikdüzü Kolan Hastanesi'nde Başhekimlik yaptı.

2017- 2018 yıllarında Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'nde Başhekimlik yaptı.

 


TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.