BEYLİKDÜZÜ 2019’U SANATLA UĞURLUYOR

İstanbullu sanatseverlerin uğrak noktalarından biri haline gelen Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde Aralık ayı birbirinden güzel programlarla sanat dolu geçecek

İSTANBUL 5.12.2019 11:00:26 3394 0
BEYLİKDÜZÜ 2019’U SANATLA UĞURLUYOR

BEYLİKDÜZÜ 2019’U SANATLA UĞURLUYOR

 

YILIN SON AYINDA SANATSEVERLER BEYLİKDÜZÜ’NDE BULUŞUYOR

 

DUAYENLER ARALIK AYI BOYUNCA BAKSM’DE

 

Dopdolu etkinlik takvimiyle sanatseverleri ağırlamaya devam eden Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM) yılın son ayı Aralık’ta da birbirinden önemli isimlere ev sahipliği yapacak. Konserler ve tiyatro gösterileri ile Beylikdüzü, Aralık ayı boyunca sanatın renkleriyle buluşacak.

 

İstanbullu sanatseverlerin uğrak noktalarından biri haline gelen Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde Aralık ayı birbirinden güzel programlarla sanat dolu geçecek. Yılın son ayında Leman Sam, Fatih Erkoç, İlhan Şeşen, Feridun Düzağaç gibi değerli müzisyenler ile Ferhan Şensoy, Genco Erkal, Erdal Özyağcılar ve Güzin Özyağcılar gibi tiyatronun duayen isimleri BAKSM sahnesinde sevenleriyle buluşacak. Aynı zamanda ‘Canım Kardeşim’, ‘Pinokyo Macerası’,‘Hapşuu’ ve ‘Süper Kahramanım Atatürk’ isimli çocuk tiyatro oyunları da Beylikdüzü’nün minikleri için sahnelenecek.

 

Beylikdüzü usta oyunculara ev sahipliği yapıyor

 

Aralık ayı boyunca tiyatro dünyasının usta isimleri BAKSM Beylikdüzü Sahnesi’nde unutulmaz anlar yaşatacak. Aralık ayı içerisinde 4 Aralık Çarşamba günü Levent Üzümcü’nün de oyuncu kadrosunda yer aldığı ‘Aziz Nesin Kabare’, 6 Aralık Cuma günü Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu’nun oynadığı ‘Bir Baba Hamlet’ isimli oyunlar seyircisiyle buluşacak. 9 Aralık Pazartesi günü ise, ‘Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım’ ve 17 Aralık Salı günü ‘Erkek Arkadaşım Bir Feminist’ oyunlarıyla Fırat Tanış, BAKSM sahnesinde izleyicisiyle bir araya gelecek. Duayen oyunculardan Ferhan Şensoy’un 2 bin 400. oyunu sahnelecek olan ‘Ferhangi Şeyler’ isimli oyunu, Genco Erkal’ın ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’, Erdal ve Güzin Özyağcılar’ın ise ‘Kral’ isimli oyununu ağırlayacak olan BAKSM’de Aralık ayı boyunca; 13 Aralık Suit, 15 Aralık Prof.Pi Show, 19 Aralık Kürk Mantolu Madonna ve 27 Aralık tarihinde Tartuffe-Yüzsüz isimli oyunlar tiyatroseverlerle buluşacak.

 

Müzik Dünyasının Duayenleri BAKSM’de

 

BAKSM Beylikdüzü Sahnesi, Aralık ayı boyunca aynı zamanda müzik dünyasının da ünlü isimlerine ev sahipliği yapacak. 8 Aralık Pazar günü Dilek Türkan, Erkan Oğur ve Derya Türkan müzikseverlere tadına doyulmaz bir konser verecek. 11 Aralık’ta ‘Aşk Şarkıları ve Öyküler’ isimli konserle İlhan Şeşen ve Sunay Akın müzik ve edebiyatı bir araya getirecek. 14 Aralık akşamı Leman Sam Beylikdüzü Sahnesi’nde muhteşem sesiyle unutulmaz bir akşam yaşatırken 18 Aralık’ta Fatih Erkoç, 20 Aralık’ta ise Feridun Düzağaç sevilen şarkılarını seslendirecek. 26 Aralık’ta ise Beylikdüzü’nün genç ve yetenekli müzisyenlerinden oluşan Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası, Şef Hakan Tepeli yönetiminde müzikseverlere harika bir konser verecekken Beylikdüzü Belediyesi Musiki Derneği Türk Sanat Müziği, Şef Oğuzhan Bolbol yönetiminde dinleyicisiyle buluşacak.

 


Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Ünlü oyuncu 'mor gözlük' farkındalığı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği’nde seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.