Barış Ve Sevgi Buluşmaları

Beylikdüzü’nde bu yıl 7’ncisi düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kortej Yürüyüşü ve Suavi konseri ile başlıyor

İSTANBUL 27.08.2020 15:19:49 3377 0
Barış Ve Sevgi Buluşmaları

Barış Ve Sevgi Buluşmaları Başlıyor

 

Beylikdüzü’nde bu yıl 7’ncisi düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kortej Yürüyüşü ve Suavi konseri ile başlıyor. 30 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında, Yaşam Vadisi’ndeki ‘6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde gerçekleşecek buluşmalarda, İstanbulluları yine çok renkli bir program bekliyor. Çardak Altı Sohbetleri, Sahaf Söyleşileri ve Gece Mezatı gibi birçok çeşitli etkinliğe ev sahipliği yapan 7. Barış ve Sevgi Buluşmaları, 5 Eylül’de sona erecek.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın tüm İstanbulluları davet ettiği Barış ve Sevgi Buluşmaları, saat 20:00’da Yaşam Vadisi Çanakkale Zafer Meydanı ve Atatürk Anıtı’ndan başlayacak 30 Ağustos Zafer Bayramı Kortej Yürüyüşü ile start alacak. Kortej yürüyüşünün ardından ‘6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde ünlü müzisyen Suavi, İstanbullulara muhteşem bir gece yaşatacak. Geçen yıl teması ‘umut’ olan Çardak Altı Sohbetleri’nin bu yılki teması ‘tazelenme’ olarak belirlendi. Çardak Altı Sohbetleri’nde birbirinden değerli isimler, Yaşam Vadisi’nde gerçekleştirecekleri keyifli sohbetlerde tazelenme kavramını masaya yatıracaklar. Sahaf Festivali kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sahaf Söyleşileri’nde ise ünlü isimlerin katılımıyla sohbetler gerçekleştirilecek.

 

‘Tazelenme’ Kavramı Her Yönüyle Konuşulacak

 

Çardak Altı Sohbetleri’nde tazelenme temalı söyleşiler, 31 Ağustos - 5 Eylül tarihleri ve 20.00 – 21.00 saatleri arasında, Duygu Demirdağ moderatörlüğünde gerçekleştirilecek. Nevşin Mengü, Fulya Öztürk, İsmail Saymaz, Nilgün Belgün, Ahmet Mümtaz Taylan, Oya Başar, Bünyamin Sürmeli, Burcu Meltem Arıklı, Güven İslamoğlu, Emin Çapa, Beste Naz Süllü, Taylan Kümeli, Mehmet Şakiroğlu, Prof. Dr. Bülent Ertuğrul’un konuk olacağı Çardak Altı Sohbetleri’ndeki söyleşi başlıkları ise şöyle: ‘Tazelenme ve Medya, Tazelenme ve Kültür Sanat, Tazelenme ve Çevre, Tazelenme ve Ekonomi, Tazelenme ve Sağlık’

 

Siyasi Liderlerle Sohbet etkinliği, bu yıl da tüm siyasi partilerin Beylikdüzü ilçe başkanları ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın katılımıyla ‘Tazelenme ve Yerel Siyaset’ başlığı altında gerçekleşecek.   

 

Sahaf Söyleşileri, Yazarlarla Okurları Buluşturacak

 

Festival kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sahaf Söyleşileri, 31 Ağustos - 5 Eylül tarihlerinde ve 19.00 – 19.45 saatleri arasında Ümit Nar’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek. Cengiz Özdemir, Ozan Sağsöz, Harun Küçük, Ersin Şen, Seval Şahin, Fatih Artvinli, Emin Nedret İşli, Lütfi Seymen, Sibel Öz, Osmantan Erkır’ın konuk olacağı Sahaf Söyleşileri’nde ‘Osmanlı’da Bilim, Anadolu’da Masallar ve Şahmaran’ın Yolculuğu, İçeriden Sesler, Sessizlikler ‘Tımarhanede Sanat ve Edebiyat’, Sahaflık Tarihi Üzerine Notlar, Bizi Bize Sevdiren Sevgili: Adile Naşit, Mustafa Kemal’in İstanbul Ziyareti’ başlıklı keyifli sohbetler gerçekleştirilecek. Koleksiyoncuların koleksiyonlarına yeni kitaplar eklediği Gece Mezatı ise 21.15 – 22.00 saatleri arasında yapılacak.


İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...

İzmir'de Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Eğit-Der Köy Enstitüleri kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...

Tamer Kıral’a, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi iki minik konuk ziyarette bulundu.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?

Şehirlerimizin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları, çoğu zaman çeşitli hastalıklar sebebiyle ölüyorlar. Peki sokak hayvanları için ne yapılmalı, nasıl tedavi edilmeli?

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 kişi gözaltına alındı.

Tekstil ve hazır giyimin ihracat şampiyonları belli oldu

Bursa’da tekstil, hazır giyim ve konfeksiyon sektörlerinde ihracat başarısı gösteren firmalar ödül ve ihracata katkı sertifikası almaya hak kazandı.

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

Yonca Zeren’in ilk tekli çalışması ‘’ Benim Seni Görmem Lazım’’ Haluk Özkan Projects çatısı altında müzik severlere sunuldu.

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

2023 Yılı Belediye Faaliyet Raporu kabul edildi. Toplantıda kentsel dönüşümden altyapıya, eğitimden gençlere kadar pek çok alanda Bağcılar’ın gelişimine yönelik çalışmalar anlatıldı.

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

.

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Alipaşa'daki Ek Hizmet Binasında belediye personeliyle bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu belediye çalışanlarına hitaben önemli açıklamalarda bulundu.

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

Esenyurt ve Kıraç'ın saygın siyasetçi iş adamlarından Oruç Kamberoğlu ile 2024 yerel seçim sürecine dair çok özel bir röportaj yaptık.

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Üç aylık ücretsiz programda savunma sanatı uzmanlarından temel eğitim alan kadınlar, tacize ve şiddete karşı koyabilme kabiliyeti geliştiriyor.

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Her biri 15 metrekareden oluşan 133 parselde vatandaşlar doğayla iç içe, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilme fırsatı bulacak.

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Denizlerde av yasağı başladı. 4,5 ay sürecek olan yasağın son gününde balıkçıların yüzü güldü. Denizlerin bu sezon bol ve bereketli geçtiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, “Ucuz balık kampan

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim’i makamında ziyaret etti.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.