Bakan Arslan’da Şaştı Kaldı..!

Balıkçı Kenan Beylikdüzü Tesislerinde bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni ziyaret ederek mumya balıkları inceleyen Ak Parti Kars Milletvekili ve eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan emeklerinden dolayı İsta

YAŞAM 13.03.2019 13:23:00 5480 0
Bakan Arslan’da Şaştı Kaldı..!

 

Bakan Arslan Deniz Canlıları Müzesini Ziyaret Etti

Ak Parti Kars Milletvekili ve önceki dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Balıkçı Kenan Türkiye Deniz Canlısı müzesini ziyaret etti. Müzedeki mumyaları inceleyen Bakan Arslan, ‘Denizdeki binlerce çeşit balığın burada sergileniyor olması çok güzel birşey’ ifadesini kullandı.

 

 

Avrupa Bile Tanıyor

Özellikle Kenan Beyi tebrik ediyorum diyen Bakan Arslan: ‘Kenan Balcı’yı bugün Avrupa’da ki vatandaşlar bile tanıyorlar. Bizler Balıkçı Kenan’ı tanıyorduk ama yerini bilmiyorduk. Bugün ziyaret ettik. Müzeyi gezdik. Etkilenmemek mümkün değil. Denizdeki binlerce çeşit balığın burada olması, sergilenmesi güzel bişey. Bu işi bu kadar bilen ve seven birinin olması böyle bir mekanda olması güzel bir özellik. Müzenin ücretsiz olması güzel bir özellik. İnşallah onun için gençlerimizin ve eğitimcilerin buraya duyması ve gelmesi onlar için çok güzel olur. Saatlerce anlatıpta, anlatamayacakları şeyleri burada bir kaç dakikalık geziyle öğrencilerimize geziyle anlatabilme şansları var. Kenan beyi tebrik ediyorum. Allah Kenan Bey gibilerinide arttırsın diyoruz’ şeklinde konuştu.

 

 

 

Gençlerimiz Ve Öğrencilerimiz İçin Büyük Bir Nimet

İstanbul’un ünlü balıkçısı Balıkçı Kenan Balcı: ‘En küçük balıktan, en büyük balığa kadar Bakanımız burada balık mumyalarını inceledi. Müzeyi halka ve öğrencilere sunduğumuz için bizlere güzel şeyler söyledi. Ücretsiz olarak ziyaretçilerimize açık olmasıda bakanımız tarafından güzel bir şekilde bahsedildi. Bakınımız bu müzeyi ziyaret ederek bizleride onore etti. Bizler gençlerimize, eğitimcilerimize katkı sağlamak için bu müzeyi kurduk. Bizim denizlerimiz çok değerli ama bu değerli denizlerimizde yaşayan canlılarımızıda bilmemiz gerekiyor. Genci, yaşlısı, büyüğü, küçüğü herkes denizlerimizdeki balıkları bilsin, öğrensin diye bu müzeyi kurduk. Ben 60 yaşına geldim denizin ne kadar çok değerli olduğunun yüzde 30’nu zor öğrendim. Denizlerimiz çok kutsal. Deniz bizlere balık veriyor. Balık anne sütünden sonra yıpranan dokuları onaran tek besin kaynağı. Bu kadar büyük bir nimet’ diye konuştu.

 

 

 

Müze Ücretsiz

Müzeye her geçen gün yeni balıkları kazandırmak için çalıştıklarını belirten Balıkçı Kenan Balcı: ‘Bizler üç tarafı denizlerle çevrili bir ülkede yaşıyoruz. Bu bizim için bulunmaz bir nimet. Denizlerimizde binbir çeşit balık canlısı var. Bizde bu balıkları burada mumyalayarak özellikle öğrencilerimize ve eğitimcilerimize sunuyoruz. Burada balıkları inceliyorlar. Denizlerde yaşayan balıkları öğreniyorlar. Aynı zamanda da bu müzeyi ücretsiz olarak geziyorlar’ dedi.


Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.