“Asla Sineye Çekilemez”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gerçekleştirdiği Bingöl ziyaretinde şehit yakınının İYİ Parti ve Meral Akşener'e tepki göstermesi üzerine önce şehit yakınını susturmayı deneyen İYİ Parti Grup başkanvekili ve Kocaeli Mi

GÜNCEL 18.11.2021 18:58:50 1723 0
“Asla Sineye Çekilemez”

“Türkkan’ın Partiden İhracını Talep Ediyoruz”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gerçekleştirdiği Bingöl ziyaretinde şehit yakınının İYİ Parti ve Meral Akşener'e tepki göstermesi üzerine önce şehit yakınını susturmayı deneyen İYİ Parti Grup başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan daha sonra gerilim yaşanmasıyla şehit ağabeyine sinkaflı bir küfür etti. Türkkan’ın bu hareketini protesto etmek amacıyla Beylikdüzü Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Yerer basın açıklaması düzenledi.

“Asla Sineye Çekilemez”

Yaptığı basın açıklamasında şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan’a tepki gösteren Beylikdüzü Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Yerer; “Aziz vatanımız için canını toprağa katmış mümtaz şahsiyetlerimiz olan şehitlerimiz ve bu uğurda ölmeyi göze almış gazilerimiz bizler için her zaman birer gurur ve vefa timsali olmuşlardır. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri de bu milletin her daim baş tacıdır. Bugün burada henüz 17 yaşındayken PKK terör örgütünün attığı havanla şehit edilen İsa Gümren’in abisine ve ailesine İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın yapmış olduğu saygısızlığı protesto etmek için toplanmış bulunmaktayız. Şehit kardeşimize karşı kullanılan sözler asla kabul edilemez ve sineye çekilemez türdendir. Şehitlerimizin ailelerine menfur sözleri söyleyebilen Türkkan’ı milletimizin vicdanına havale ediyoruz.

“Karakter Dışı, Çirkin Davranış”

Beylikdüzü Şehit Aileleri olarak bu küfrü sadece o şehit yakınına değil, onun gibi düşünen sağduyulu millete yapılmış bir şuursuzluk olarak görüyoruz. Bu Vandallık, karakter dışı, siyasete yakışmayan bir çirkin davranıştır. Öncelikle gazi meclisimizde bulunan tüm partileri ve milletvekillerine, şehitlerimizin emanetlerine daha saygılı ve hoşgörülü olmasını temenni ediyoruz.

“Türkkan’ın Partiden İhracını Talep Ediyoruz”

Hangi kurum, kuruluş veya siyasi partiye mensup olursa olsun, bir şehit ailesine, her ne sebep ile hiç kimsenin küfür veya hakaret etme, aşağılama ve hatta dışlama hakkı yoktur. Şehit ailesine ağza alınmayacak küfürler eden İyi Parti çatısı altında milletvekili görevini yapan Lütfü Türkkan’ın bağlı bulunduğu partiden ihracını talep ediyoruz. Beylikdüzü Şehit Aileleri olarak her zaman ve her koşulda şehit ailelerimiz ve yakınlarımızın yanında olduk, Allah nasip ederse de olamaya devam edeceğiz. Buraya kadar teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.” ifadelerini kullandı.


Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.